Kedvezményekkel mondanak köszönetet

Szórakoztató csomagot kapnak a Véradó fesztivál résztvevői

Szombaton rendezi meg az Országos Vérellátó Szolgálat a Véradók fesztiválját. A MOM Kulturális Központba szervezett program résztvevőinek idén különböző kulturális eseményekre szóló kedvezményeket rejtő csomaggal köszöni meg a szervezet a segítségnyújtást.

2015.03.27 06:30MTI

Szombaton 10 és 18 óra között várják a segíteni vágyókat a budapesti kultúrházban, ahol a vért adóknak ingyenes élmény belépőjegyekkel, valamint 15-50 százalékos kedvezményre jogosító kuponokat rejtő csomaggal kedveskednek a szervezők - olvasható a szolgálat MTI-hez eljuttatott közleményében.

A vért adók többek között kedvezményesen látogathatnak majd el a Magyar Nemzeti Múzeumba, a Csodák Palotájába, az Elevenparkba, az Új Liget Kalandparkba, a Fővárosi Nagycirkuszba, de könyváruházak kedvezményeit és számos kiadványt is találhatnak a csomagban.

A rendezvény célja elsősorban a tavaszi vérkészlet gyarapítása.

A véradáshoz személyi igazolvány, TAJ- és lakcímkártya szükséges.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.