Influenza

Pest megye minden kórházában lehet már beteget látogatni

Feloldották az influenzaszerű megbetegedések miatt korábban elrendelt teljes látogatási tilalmat kedden a váci Jávorszky Ödön Kórházban, és a kistarcsai Flór Ferenc Kórház is megszüntette a részleges tilalmat, így a betegek Pest megye valamennyi fekvőbeteg-ellátó intézményében fogadhatják ismét hozzátartozóikat.

2015.03.24 11:26MTI

A váci kórház szóvivője, Tari Adrienn az MTI-t arról tájékoztatta, a járási hivatal népegészségügyi intézetének kimutatása alapján döntöttek úgy, hogy már nincs szükség a látogatás korlátozására, ezért az intézmény főigazgatója a keddi nappal feloldotta a korábban elrendelt látogatási tilalmat.

A kistarcsai Flór Ferenc Kórházban pár napja szintén véget ért a részleges látogatási tilalom, míg a ceglédi Toldy Ferenc Kórház főigazgatója március 12-én döntött a kapuk megnyitásáról. Március 9-étől szabad a bejárás a törökbálinti tüdőgyógyintézetbe is, ahol csupán bő egy hétig tartott a teljes látogatási tilalom.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.