Nyusziakció

Beteg gyerekek gyógyulását segítő berendezésekre gyűjtenek

A beteg gyerekek vizsgálatát, gyógyulását elősegítő berendezések vásárlására tartanak Nyusziakció elnevezéssel adománygyűjtést április 2. és 4. között Budapesten.

2015.03.21 02:33MTI

A szervező Magyarországi Kerekasztal Egyesület a budapesti Aréna Plázában várja az adományokat. Az összegyűlt felajánlásokból a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán létrejövő Gyermek Sürgősségi Osztálynak vásárolnak berendezéseket, a tervek szerint lélegeztetőt, csontfúrót, újraélesztő készüléket - közölte az egyesület az MTI-vel.

Minden adományozó egyedi plüss terméket kap ajándékba, amelyet értelmi fogyatékos fiatalok készítettek Budapesten.

A Nyusziakció - Együtt a beteg gyermekekért elnevezésű jótékonysági adománygyűjtő rendezvény - a Maciakció mellett - az 1990-ben alakult Magyarországi Kerekasztal Egyesület rendszeresen megtartott adománygyűjtő projektje.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.