Ép testben...

Harmadszor is elindult a lakossági gimnasztika program

A Magyar Torna Szövetség (MATSZ) aerobik szakága harmadik alkalommal indította el a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB) együttműködésben létrehozott lakossági gimnasztika elnevezésű programot, amely ingyenes sportolási lehetőséget biztosít az érdeklődőknek.

2015.03.11 03:30MTI

A MATSZ keddi közleménye szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is támogatott, az év elején indult rendezvénysorozat keretein belül március 31-ig hetente egy alkalommal a helyi önkormányzatok közreműködésével biztosítanak a lakosság számára hatvanperces ingyenes mozgási lehetőséget.

A program kedd este Budapesten, a TF-en folytatódik, de a hónap végéig további 15 városban, többek között Debrecenben, Nyíregyházán, Pécsen, Miskolcon és Békéscsabán is rendeznek még lakossági gimnasztikát.

A MATSZ közleménye szerint minden helyszínen "közkedvelt oktatók" tartják majd a különböző típusú órákat, a TF-en pedig egy időben több teremben zajlik a foglalkozás, és a világbajnok Katus Attila is tart órát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.