SmartHealthcare 2015 Konferencia

Út az okos egészségügy felé

A technológiai fejlődés óriási hatással van az egészségügyre és az ágazat minden szereplőjének fel kell készülnie a változásokra. Az Út az okos egészségügy felé - SmartHealthcare 2015 Konferencián az egészségügyi, telekommunikációs és az IT-szektor leginnovatívabb szereplői, legjobb szakemberei mondják majd el véleményüket az egészségügy jövőjéről.

2015.02.28 01:30ma.hu

A konferenciát szervező Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület álláspontja szerint a fenntartható fejlődés alapja az egészséges társadalom, és a fenntartható magyar egészségügy is megteremthető. 

Az Egyesület célja ezért a magyar egészségügyi rendszer fejlesztése az ágazati szereplőkkel közösen, és egy olyan stratégia megalkotása az egészségügyben, ami nem csak kormányzati ciklusokon, de generációkon is átível. Álláspontjuk szerint ez csak az egészségügyben érintett szereplők egy asztalhoz ültetésével, szakmai párbeszéddel valósítható meg.

Az Egyesület az egészségügyi informatika, a nemzetközi együttműködés, az alternatív forrásbevonás és az innovatív gyógyászat területeire fókuszál, mivel ezekben látja leginkább a fenntartható magyar egészségügy irányába tehető előrelepési lehetőséget. A konferencia programjában is ezek a témacsoportok köszönnek majd vissza.

Az konferencia időpontja: 2015. április 29. (szerda) 9:00 - 17:00 között
Az esemény helyszíne: Larus rendezvényközpont (1124 Budapest, Csörsz utca 18/b)


A Fenntartható Magyar Egészségügyért egyesület szeretettel vár minden érdeklődőt az eseményre!

További információkat a konferenciáról ezen a címen találhat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.