450 kalória egy szeletben

Méteres szalonnába burkolt pizza

A vegetáriánusok lakásból való elüldözésére ideális, na és horrorfilmet sem kell nézni egy remek kis szívinfarktushoz, elég csak megenni belőle pár szeletet.

2015.02.21 07:00ma.hu
Forrás: Little Caesars

Ha mindig is szerette a gyorsételeket, különösen a pizzákat, akkor ez az ön étele! (És talán nem ártana felkeresni egy kardiológust sem.) Az amerikai Little Caesars két hónapig kínálja a Bacon-Wrapped Crust Deep! Deep! Dish Pizza nevű "alkotását", mely pontosan az, amit neve mutat. Szalonnába tekert vastag pizza, amit összesen egy méternyi baconnal kerítettek körbe.

Az április végéig rendelhető ételkülönlegességhez kétféle szalonnát és pepperonit használnak. Többek között előbbinek is köszönhető, hogy extra energiát tartalmaz: egy szelet 450 kalóriával gyarapítja elfogyasztóját. Nem is beszélve az egyéb egészségügyi kockázatokról, amelyeket a zsír- és hústúltengés okozhat. De kit érdekel a koleszterinszint egy ilyen húsimádó pizza megkóstolásakor?!

Szóval, ha a közeljövőben az Egyesült Államokban jár, és lehetősége van megkóstolni, ne habozzon! Feltéve, ha vegetáriánus, mert akkor ez aztán tényleg nem az ön pizzája...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.