XXX

A Spotify tudja, milyen zenéket hallgatunk szex közben

Az online zenestreamelő szolgáltatás felhasználói több mint 2,5 millió lejátszási listát állítottak össze kifejezetten a legintimebb pillanatokra.

2015.02.15 22:00ma.hu
freedigitalphotos.net/adam

A The XX nevű angol indiepop-zenekar 2005-ös bemutatkozó albumának első száma, az Intro pillanatok alatt népszerűvé vált világszerte. Nem véletlen, hogy a reklámoktól a filmelőzeteseken át a YouTube-összeállításokig számtalan helyen találkozhatunk vele.

Ahogy a hálószobában is – legalábbis a Spotify közelmúltban kiadott elemzése szerint ez az a szám, amely a legtöbbször szerepel az online zenestreamelő szolgáltatás felhasználóinak „szex-válogatásaiban”. Márpedig ilyen intim pillanatokra szánt playlistből rengeteg van: több mint 2,5 millió. 
 
A cég elemzése szerint a férfiak valamivel több olyan lejátszási listát készítenek, amelynek címében szerepel a „szex” szó, mint a nők (56 és 44 százalék). A kedvencek viszont nemtől függetlenül hasonlóak: többségük Chet Fakert, Zella Dayt és LP-t hallgat szívesen a hálószobában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.