Influenza

Tizenhárom megyében van látogatási tilalom

Az influenzajárvány miatt jelenleg tizenhárom megyében van részleges vagy teljes látogatási tilalom az egészségügyi intézményekben.

2015.01.28 17:13MTI

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) legfrissebb közlése szerint Győr-Moson-Sopron megyében a mosonmagyaróvári Karolina Kórház ápolási osztályán rendeltek el látogatási tilalmat, illetve péntektől tilos felkeresni a betegeket Békés megye összes kórházában, a békéscsabai Réthy Pál Kórház-Rendelőintézetben, a gyulai Pándy Kálmán Kórház-Rendelőintézetben, valamint Orosházán, a városi kórházban.

Továbbra is tilos a betegeket felkeresni a fővárosi Szent Imre Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályának szülészeti részlegén, a Mazsihisz Szeretetkórház minden osztályán, a tatabányai Szent Borbála Kórház összes osztályán, valamint az oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetben.

Szintén tilos a látogatás a bajai Szent Rókus Kórház szülészeti- és gyermekosztályán, a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház szülészeti osztályán, a Gyermekgyógyászati Centrumban, valamint a központi intenzív osztályon, illetve a Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház egész területén, illetve a kórházhoz tartozó mosdósi és marcali egészségügyi intézményekben is.

A járvány miatt továbbra sem lehet látogatni a betegeket a Debreceni Egyetem Klinikai Központ egyes osztályain, és Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet valamennyi fekvőbetegosztályán.

Szintén nem lehet a betegeket felkeresni a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Velkey László Gyermek-egészségügyi Központ szülészet-nőgyógyászati osztályán, a váci Jávorszky Ödön Kórház minden osztályán és a tapolcai Deák Jenő Kórház ápolási osztályán.

Szintén megtiltották a betegek látogatását a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ több osztályán, Fejér megye összes kórházában, Nógrádban a balassagyarmati Kenessey Albert kórház gyermekgyógyászati, a szülészeti-nőgyógyászati és az infektológiai osztályán, valamint újszülöttrészlegén, továbbá a dombóvári Szent Lukács kórház kardiológiai rehabilitációs osztályán és a szekszárdi Balassa János kórház szülészeti-gyermekágyas osztályán, valamint újszülöttrészlegén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.