Sűrűség

iGrow: lézersapkával a kopaszodás ellen

Az Apira Science technológiáját bőrgyógyászati problémák kezelésére is használják.

2015.01.10 10:15ma.hu

Érdekes újítást mutatott be az Apira Science: az iGrov sapka lézerterápiával serkenti a hajnövekedést, és így komoly segítséget nyújthat a kopaszodásra hajlamos férfiak és nők számára. Az eszköz lézeres fényterápiát használ; a technológiát évtizedek óta alkalmazzák bőrgyógyászati panaszok kezelésére, és a hatvanas években fedezték fel, hogy a hajhagymák működésére is jó hatással van.

The Verge

Egy, a Lasers in Surgery in Medicine című folyóiratban megjelent tanulmány szerint heti négyszer kezeléssel a nők esetében 37, a férfiaknál pedig 35 százalékkal növelhető a haj sűrűsége – ráadásul mindenféle mellékhatás nélkül.

A lézersapka sajnos nem olcsó mulatság. A gyártó 695 dollárt kér az eszközért, amelyet a Neiman Marcus, a Nordstrom, a Hammacher,a Drugstore.com és a Frys online áruházaiban lehet megvásárolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.