Programajánló

Pihenjen családias környezetben az ünnepek alatt!

A Hőforrás Rekreációs Centrum (HRC) Panzió*** Hajdúszoboszló csendes kertvárosi részén, családias környezetben található, közel a városközponthoz és Közép-Európa legnagyobb strandjához, a HungaroSpa gyógyfürdőhöz, valamint az Aqua-Palace élményfürdőhöz. (x)

2014.12.15 00:00ma.hu

A HRC Panzió 2014-ben a Széchenyi Terv keretében új szolgáltatásokkal kedveskedik a látogatóinak. Az új wellness részlegben infra-, és finn szauna, modern kondi gépekkel ellátott fitneszterem, valamint kültéri hideg vizes és beltéri pezsgőmedence várja a kikapcsolódni vágyókat.

A panzió egyedisége, hogy a HRC Medical Center széleskörű egészségügyi szolgáltatásokat is nyújt; fogászat, reumatológia, fizikoterápia és gyógytorna mellett kardiológia, gasztroenterológia és diabetológia várja a betegeket.

A HRC Panzió vezetői nemcsak párokat, nyugodt környezetre, pihenésre vágyókat, de a gyermekes családokat is előszeretettel várják, akiknek hintával, csúszdával, homokozóval ellátott játszótérrel kedveskednek, ahol a legnagyobb szenzáció a pingpong, csocsó és lengőteke mellett a trambulin.

Töltse családjával a hétvégét Hajdúszoboszlón!

2014.10.15.-2014.12.15. között foglalható Családi csomag keretében pihenjen a HRC Panzióban gyermekeivel és próbálja ki a legfrissebb wellness szolgáltatásokat!

A csomag tartalma: szállás félpanzióval, a wellness részleg teljes körű használata (medence, pezsgőfürdő, szauna), fitnesz és kondicionáló terem használat, fürdőköntös, internet hozzáférés, wifi, ingyenes, zárt parkoló, biliárd, csocsó, darts.

A Családi csomag ára: 2 éj, 2 felnőtt, 2 gyermek részére: 49.060 Ft

Karácsonyi pihenés

Még van lehetősége időpontot egyeztetni az ünnepekre! Töltse Nálunk meghitt hangulatban a Karácsonyt párjával vagy akár szeretteivel.

A csomag tartalma: szállás félpanzióval, meglepetés ajándék december 24-én, forralt bor, forró tea, sült gesztenye, sütemény decembe 25-én és 27-én, wellness és fürdőrészleg korlátlan használata, finn szauna, infra szauna, fitneszterem használata, gyerekjátszó, fürdőköntös, WIFI és vezetékes internet használata, zárt parkoló.

Érvényes 2014.12.22. - 2014.12.28. között.

További információ a HRC Panzió weboldalán.

(x)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.