Találd meg magadban a hőst!

Még 42 felsőoktatási intézményben lesz véradás az őszi félévben

A Magyar Vöröskereszt és a Punnany Massif zenekar Találd meg magadban a hőst! Adj vért! szlogennel buzdítja véradásra a felsőoktatásban tanuló diákokat.

2014.11.18 16:29MTI
freedigitalphotos.net/Praisaeng

Az őszi félévben még 42 felsőoktatási intézményben szervez véradást a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat.

A pontos véradóhelyszínek és időpontok a www.veradas.hu és a https://www.facebook.com/veradoverseny oldalon tekinthetőek meg. A véradáshoz személyi igazolvány, TAJ-kártya és lakcímkártya szükséges.

A Magyar Vöröskereszt és a Punnany Massif zenekar Találd meg magadban a hőst! Adj vért! szlogennel buzdítja véradásra a felsőoktatásban tanuló diákokat.

A 9. Országos Felsőoktatási Véradóverseny célja, hogy minél több fiatal ismerje fel a véradás fontosságát - közölte a humanitárius szervezet kedden az MTI-vel. A szeptemberben elindított versenyre 36 felsőoktatási intézmény adta be a nevezését.

A megmérettetést kategóriánként az az intézmény nyeri, amely a nappalis hallgatói létszámához képest a legtöbb nappalis diákot buzdítja véradásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.