Nézze meg, tetszik-e és aztán döntsön!

Nincs több megbánt mellnagyobbítás: előre kipróbálhatjuk!

Lehet, hogy sokan botorságnak tartják, de tény: a nők igen jelentős része álmodozik arról, hogy egyszer talán megnagyobbíttatná a melleit. De mi van, ha nem tudjuk, milyen is lenne "megnőve"?

2014.11.18 10:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/Charisma

Lehet leszólni, lehet butaságnak titulálni, lehet megvetni, de ettől még tény, hogy a nők jelentős része vágyik nagyobb mellekre, azt remélve, hogy ezzel akár a szerelemben sikeresebb lehet, akár csak a mindennapokban hívhatja fel jobban magára a figyelmet. Ám megtippelni sem lehet, hogy hányan vannak azok, akik végül azért nem fekszenek a sebészkés alá, mert nem is a kitömött keblek formájától vagy a műtéti szövődményektől félnek, hanem bizonytalanok abban, hogy valójában hogyan is éreznék magukat, ha tekintélyesebb "lökhárítókat" viselnének.

Erre talált ki egy New York-i orvos most egy teljesen új, ám valójában végtelenül egyszerű megoldást: az egészségügyben nap mint nap használt sóoldatot fecskendez - persze meghatározott módon - a mell szövetei közé, amitől így a keblek átmenetileg megduzzadnak. A hatás nagyjából 24 óráig tart, ezalatt a páciens eldöntheti, hozzá tudna-e szokni tartósan is az érzéshez, vagy valójában inkább zavarnák a termetesebb idomok, és nem utolsó sorban az is kiderül, hogy a megnövekedett súllyal hogyan birkóznának meg - hisz ez sem elhanyagolható szempont, a nagyobb mell jobban megterheli a gerincet és ez egy idő után akár állandósuló hátfájást is okozhat.

A 24 éves Angie Diaz kipróbálta Dr. Norman Rowe módszerét, de nem bízta a véletlenre, a beavatkozás időpontját úgy szervezte meg, hogy az egybeessen a kedvese születésnapjával. A meglepetés remekül sikerült, a barátnak nagyon tetszett az új forma, de Angie rájött, hogy neki inkább sokkoló volt, ezért egy időre most letett arról, hogy tartósabb eredményű plasztikai beavatkozásra szánja el magát. Azt viszont fantasztikusnak találta, hogy alig 30 perc alatt volt egy mellnagyobbítása.

Az injekciók ára 2500 dollár (bő 600 ezer forint), ami első hallásra soknak tűnhet, de ha azt nézzük, hogy egy megbízható minőségű implantátum ára a beültetéssel és az utókezelésekkel együtt nagyjából 10 ezer dollárnál kezdődik, akkor tényleg megéri egy próbát tenni, mielőtt kidobnánk egy rakás pénzt és utólag bánnánk meg. A sóoldat egyébként egy nap múlva felszívódik és nem marad más utána, mint egy különleges napnak az emléke. Az orvos ugyanakkor arra nem tért ki, hogy ezt az alkalmi feltöltést milyen gyakran lehet elvégezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.