A Fenntartható fejlődés bizottsága

Határozatot fogadtak el az Allergia-parlagfű kerekasztal működtetéséről

A bizottság egyhangúlag elfogadta, hogy bejelentkeznek az adótörvény-javaslat részletes vitájába a jövedéki adó szabályozásával kapcsolatos részhez.

2014.10.28 00:30MTI
Forrás: youtube.com

Az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottsága határozatot fogadott el az Allergia-parlagfű kerekasztal működéséről hétfői ülésén.

A bizottság 2014. szeptember 17-i ülésén döntött az Allergia-parlagfű kerekasztal további működtetéséről, a hétfőn elfogadott határozatban felkérték Heringes Anita (MSZP) és Dankó Béla (Fidesz) képviselőket az Allergia-parlagfű kerekasztal alakuló ülésének összehívására, és döntöttek arról, hogy mely 24 szervezetet kérnek fel tagok delegálására.

A határozatban szerepel az is, hogy a kerekasztal saját maga határozza meg szervezeti és működési szabályzatát, az állandó tanácskozási joggal meghívottak körét.

A bizottság egyhangúlag elfogadta, hogy bejelentkeznek az adótörvény-javaslat részletes vitájába a jövedéki adó szabályozásával kapcsolatos részhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.