Mozgásban

Óriási sikerrel zárult a negyedik ELTE FIT Night éjszakai fitness sportfesztivál

Óriási sikerrel zárult a negyedik ELTE FIT Night éjszakai fitness sportfesztivál az ELTE SPORT Kft. szervezésében és rendezésében a Bogdánfy utcai Sporttelepen. A rendezvényen több mint 1000 egyetemi és főiskolai hallgató vett részt 18 felsőoktatási intézményből, akik több mint 20 mozgásforma közül választhattak az éjszakába nyúló sportfesztiválon.

Nézze meg a képeket - felismeri a celebeket? >>> képgaléria

2014.10.17 19:00ma.hu

A résztvevőknek lehetőségük volt sportolni többek között funkcionális tréning köredzéseken (TRX), valamint Ultimate Sandbag tréningeken hazai mesteredzőkkel. A sportágak között megtalálható volt a spinning Kis Norbert-Spiki mesteroktató vezetésével, a KRANKING® Tar Csaba mesteroktatóval, az aerobik órák Pulay Szilvia vezetésével, WALKenergie Szabó István vezetésével, valamint szerepelt a programok között ergométeres evezés, síszimulátor és Sprint Bringa páros-versenyek kivetítőkkel, továbbá street workout workshop és bemutató.

KATT a képekért!

Az ELTE FIT Night4 rendezvény idei kuriózuma az első alkalommal megrendezett VIP Fitness Kupa volt, amelyre négy csapat kapott meghívást. Az izgalmas és szórakoztató kupa során a csapatok tagjainak 500 métert kellett teljesíteniük Sprint Bringával, majd labdás ügyességi feladatban kellett helytállniuk, ezután 300 méteres ergométeres evezés következett, és végül újraélesztési tesztfeladat várt rájuk.

Az egyes erőpróbákon szinte minden celeb résztvevő kiválóan helytállt, az I. VIP Fitness Kupa végeredménye pedig az alábbiak szerint alakult:
1.    Vétek Team (Kefir, Nemes Koppány,  a Jorkyball sportág magyarországi licenctulajodnosa)
2.    Sportolók csapata (Martinek János kétszeres olimpiai bajnok öttusázó és Szentgyörgyi Rómeó háromszoros aerobik világbajnok)
3.    Zenészek csapata (Palcsó Tamás és Csordás Tibi)
4.    Médiaválogatott (Somogyi András humorista és Lui világrekodrer bűvész)

A résztvevők elmondása alapján az ELTE FIT Night4 sportfesztivál sikerét az biztosította, hogy az eseményen sokféle "fitt sportágat" kipróbálhattak, neves edzők óráin. Az ELTE FIT Night4 legfontosabb célkitűzése tehát, hogy "közel hozza" a mozgást és sportot kedvelőkhöz a "fitt sportok"-at, szinte maradéktalanul megvalósult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.