Egy bölcskei tanyáról lopták

Vigyázat! Mérgező lehet a lopott kelkáposzta!

A zöldségeket a napokban többféle gomba- és rovarölő szerrel permetezték.

2014.10.17 09:23Havariapress
Forrás: youtube.com

Nagy mennyiségű, frissen permetezett kelkáposztát loptak el ismeretlenek egy bölcskei tanyáról. A zöldség elfogyasztása egészségre ártalmas lehet.

Csütörtökön délután fedezte fel a gazda, hogy nagy mennyiségű kelkáposzta tűnt el a Tolna megyei Bölcske határában elterülő földjéről. A zöldségeket a napokban többféle gomba- és rovarölő szerrel permetezték, ezért az ellopott kelkáposzta elfogyasztása az egészségre ártalmas lehet.

A lopás ügyében eljárást folytató Paksi Rendőrkapitányság kéri a lakosságot, hogy kizárólag olyan helyen vásároljanak kelkáposztát, ahol a zöldség származása igazolható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.