Népszerűsítés

Szürkemarhák lepik el a Vajdahunyadvárat

A háromnapos programsorozat és vásár kiállítói kizárólag magyar alapanyagból dolgoznak, saját termékeiket mutatják be.

2014.09.11 19:50MTI

A szürke marhát és annak húsából készült termékeket igyekszik ismertté és elérhetővé tenni a Szürkemarha Vigadalom, amelyet immár harmadik alkalommal rendeznek meg péntektől a fővárosi Vajdahunyadvárban.

A háromnapos programsorozat és vásár kiállítói kizárólag magyar alapanyagból dolgoznak, saját termékeiket mutatják be, jelenlétükkel is szavatolva a kiemelkedő minőséget - közölték a szervezők, a Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesülete.

A kézműves és gasztronómiai termékek vására mellett hagyományőrző programok is várják az ingyenes rendezvény látogatóit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.