Szeretné, ha valaki leszoktatná

Hat liter tejet iszik naponta - különben elvonási tünetei vannak

Napi hat liter tejnél nem adja alább az asszony, akinek viszont férje annyira undorodik a fehér italtól, hogy megcsókolni sem hajlandó a feleségét, ha ő épp legurított előtte egy pohár tejet.

2014.08.22 10:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/John Kasawa

Teljesen rabjává vált a tejnek egy brit nő, olyannyira, hogy naponta legalább hat litert képes meginni belőle - és erre szüksége is van, különben elvonási tünetek kínozzák. A 46 éves Sandra Heap azt mondja, gyerekkorában egyáltalán nem ivott tejet, de ma már képtelen kibírni nélküle, és már az ízéhez is annyira hozzászokott, hogy olyan, mint másnak a víz. Sőt, ha este szórakozni megy, inkább egy pohár tejet kér alkohol helyett.

Érdekesség, hogy a Merseyside-ban élő nő férje, Graham viszont homlokegyenest az ellenkező végletet képviseli: nemcsak önmagában nem szereti a tejet, de a kávéját is anélkül issza, sőt, ha Sandra épp megivott egy pohárral a fehér italból, akkor már megcsókolni sem hajlandó. "Grahamnek valójában egy kis fóbiája van a tejtől. Ez Isten igazságtétele" - jegyezte meg az asszony. "Ha 100 fontot (39 ezer forint - a szerk.) ajánlanának fel neki, akkor sem inná meg!"

A nő bevallotta, hogy amikor egy általános iskolában dolgozott, rendszeresen elcserélte a gyerekekkel a tejadagjukat gyümölcslére, így jutott hozzá ott is a hőn áhított italhoz, ám egy ideje elkezdett hízni, és ez már komolyan aggasztja. "Ha nem innék minden nap ennyi tejet, akkor 10-es méretet hordanék, de most 12-es, néha 14-es méretet kell viselnem" - árulta el a nő, aki már azon is gondolkozott, hogy talán hipnózissal kigyógyulhatna a függőségéből, de egyelőre nincs rá pénze, ezért abban reménykedik, hogy talán valaki felajánlja neki a segítségét - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.