Garázs, idős férfi, Zalakaros

Gerincproblémára kannabiszt! De miért kell ehhez 200 tő?

Kora tavasszal vásárolt pár ezer forintért öt magot egy "lomizással" foglalkozó embertől. A magokat "a tévében nézett műsorok alapján" elültette és gondozta.

2014.07.27 11:21MTI

Mintegy 200 tő vadkendert találtak a rendőrök egy idős zalakarosi férfinél, aki azt mondta, hogy a tévéből tanulta meg a kábítószernek minősülő növény termesztését - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségi házkutatás során a 69 éves férfi garázsában találtak rá az ott termesztett közel 200 tő vadkenderre. A kifejlett növényeket, palántákat, valamint a termesztéshez szükséges eszközöket lefoglalták.

A férfi a kihallgatásán azt mondta, kora tavasszal vásárolt pár ezer forintért öt magot egy "lomizással" foglalkozó embertől. A magokat "a tévében nézett műsorok alapján" elültette és gondozta. Elmondása szerint gerincproblémái kezelésére szerette volna kipróbálni a növényt, mert úgy hallotta, hogy fájdalomcsillapító és nyugtató hatása van.

A rendőrök jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást a férfi ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.