Hőség, Budapest

Telt ház lehet mindenütt - siessen, ha strandolna!

A BGYH korábbi közlése szerint a jegyárak az idén nem változtak, és számos - például családi, nyugdíjas - kedvezmény is elérhető.

2014.07.20 08:03MTI
Forrás: youtube.com

A szombati 25 ezer után vasárnap 30 ezret megközelítő vendégszámot vár a budapesti fürdőkben és strandokon a Budapest Gyógyfürdői (BGYH) Zrt.

A strandok a hőségriadó miatt egy órával tovább tartanak nyitva, a legtöbb este kilencig.

A cég tájékoztatása szerint az általa üzemeltetett 12 fürdőegységben szombaton 25 ezer vendég volt, ebből a hat fővárosi strandon csaknem 18 ezren.

A BGYH az idén május 1-jén indult strandszezon előtt csaknem 40 millió forintot fordított a fürdők és strandok szolgáltatásainak bővítésére, környezetének szépítésére. Így például szinte valamennyi strand gyermekmedencéje új csúszdát kapott, és több tízezer egynyári virágot ültettek ki.

A cég korábbi közlése szerint a jegyárak az idén nem változtak, és számos - például családi, nyugdíjas - kedvezmény is elérhető.

A fővárosi strandok a tervek szerint szeptember 7-ig lesznek nyitva, illetve kedvező időjárás esetén szeptember 14-ig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.