Kóstolás

A magyar pálinka majdnem kinyírta az amcsikat

A magyaroknak olyan értékes kincs a pálinka, mint például az oroszoknak a vodka, a franciáknak a konyak vagy a skótoknak a whisky. Mondom, a magyaroknak. Az amerikaiak gyomra elsőre nagyon nehezen veszi be...

2014.06.02 07:00ma.hu

Újfent kóstoltatott a BuzzFeed: több nemzet jellegzetes italát tesztelte amerikai ifjakon. Került az asztalra olasz articsóka-likőr és negyvenféle gyógynövényt tartalmazó fernet, kínai pajcsiu, török raki, svéd snapsz és magyar pálinka.

Bár a kínait is elég gáznak tartották, a teszteltetők többé-kevésbé kinyírták őket a nemzeti italunkkal.

Noha a lányok majdnem megfulladtak a gyümölcsös nedűtől, az egyikük végül megállapította, hogy másodjára már nem is tűnt számára annyira rossznak... na ugye?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Akik nem ismernék Csurgót, amely egy 5300 lelket számláló kisváros, mely történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza, Somogy megye délnyugati részén három tájegység - Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, érdemes ellátogatni, hiszen keresve sem találhatna szebb és jobb helyet, minthogy a környék lehetőségeit és természeti sokszínűségét kihasználva kimozduljon, és tekerjen egy jót.

Ebben különbözik a koronavírus az influenzától

Gyakran hasonlítják a COVID-19 koronavírust az influenzához, pedig nagyon nem egyformák!

Koronavírus - A szájmaszk viselésének is van szabálya

Önmagában a szájmaszk nem véd meg a vírus ellen, minden más ajánlást is be kell tartani.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.