Kóstolás

A magyar pálinka majdnem kinyírta az amcsikat

A magyaroknak olyan értékes kincs a pálinka, mint például az oroszoknak a vodka, a franciáknak a konyak vagy a skótoknak a whisky. Mondom, a magyaroknak. Az amerikaiak gyomra elsőre nagyon nehezen veszi be...

2014.06.02 07:00ma.hu

Újfent kóstoltatott a BuzzFeed: több nemzet jellegzetes italát tesztelte amerikai ifjakon. Került az asztalra olasz articsóka-likőr és negyvenféle gyógynövényt tartalmazó fernet, kínai pajcsiu, török raki, svéd snapsz és magyar pálinka.

Bár a kínait is elég gáznak tartották, a teszteltetők többé-kevésbé kinyírták őket a nemzeti italunkkal.

Noha a lányok majdnem megfulladtak a gyümölcsös nedűtől, az egyikük végül megállapította, hogy másodjára már nem is tűnt számára annyira rossznak... na ugye?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.