Egy kislány és két kisfiú

Milyen az az anya, aki három gyerekét is megöli?

Bármilyen hihetetlen, van ésszerű magyarázat arra, ha egy nő mindhárom gyermekét megöli. Az első elborzadás után ön is másképp fogja látni a szomorú történetet.

2014.04.23 22:55MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/worradmu

Három gyermeke megölésének vádjával vettek őrizetbe egy nőt szerdán Londonban. A négyéves kislány és hároméves ikeröccsei holttestét még előző éjjel találták meg a délnyugat-londoni New Malden városrészben lévő otthonukban.

A BBC szerdai beszámolója szerint mindhárom kisgyermek örökletes izomsorvadásos betegségben szenvedett, és 42 éves édesanyjuk látta el őket főállású gondozóként.

Könnyebb sérülésekkel az anyát is kórházba szállították, de őt szerda este elengedték; a Scotland Yard ezután vette őrizetbe. A rendőrség közölte, hogy az ügynek nincs más gyanúsítottja.

A jómódú család nemrégiben költözött Londonba Dél-Afrikából. A gyermekek édesapja a City egyik dél-afrikai érdekeltségű befektetési bankjánál dolgozik vezető beosztásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.