Ötből négyen élvezik a szexet a balkezesek

Jobb a szex, ha balkezes...

Bár az élet sok területén még mindig nehézségekbe ütköznek a balkezesek, van valami, ami miatt örülhetnek, hogy ezt dobta nekik a genetika: közülük ötből négyen élvezik a szexet, míg a jobbkezeseknek egyötöde sem elégedett.

2014.04.03 14:32ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Noha az emberek kisebbik része mondható balkezesnek, egy friss felmérés szerint legalább egy szempontból mégis ők vannak többségben: egy szexuális kiegészítőket gyártó cég kutatása alapján ők sokkal nagyobb arányban tartják élvezetesnek a szexuális életüket, mint jobbkezes társaik. Hogy pontosan hányan vettek részt a felmérésben, az nem egyértelmű, ám azt biztosan tudni lehet a közzétett adatok alapján, hogy a megkérdezettek 86 százaléka, azaz ötből legalább négyen mondták azt, hogy a szexuális életükkel nagyon meg vannak elégedve. Ugyanezt a minősítést a jobbkezesek közül csak 15 százalék adta.

Hogy mi lehet ennek az oka, csak találgatni lehet, de nagy valószínűséggel összefüggésben állhat az eredmény egy korábban végzett orvosi kutatással, mely szerint azok, akik balkezesek lettek, az anyaméhben jobban ki voltak téve a tesztoszteron hatásának. Ez felnőttként magabiztosabbá teszi az embereket, és ezáltal nagyobb önbizalommal indulnak harcra a lepedőcsata nevű akcióba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.