5 tipikus női hiba

Ami tilos az orális szexben!

Bármennyire is igyekszel, párod néha ódzkodva adja kezedbe, illetve szádba legféltettebb kincsét. Hogy miért? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz!

2008.01.07 07:15femina.hu

1. Ne olyan erősen!

Bár minden férfi másképp szereti, és természetesen van, aki azt szereti, ha ETA porszívó erősséggel esel neki, azért a legtöbben mégsem így élvezik az orális szexet. Első dolgod, hogy megkérdezd, milyen erős legyen a szívóhatás. Ne téveszd szem elől, nem az a cél, hogy az életerejét is kiszívd, hanem az, hogy örömet szerezz.

Általában igen kedvelt, ha inkább csak simogatod, nyalogatod, az ajkaiddal játszol, és gyöngéden körülöleled. Ezeket a mozdulatokat végezheted a makkon, a pénisz törzsén, a heréken és az ánuszon egyaránt.

2. Ne sértsd fel a fogaddal!

A pénisz igen érzékeny testrész. Épp annyira, mint a csikló. Nem ajánlatos tehát harapdálni, csócsálgatni és ráncigálni. Tartsd tehát távol a fogaidat a pénisz bőrétől, egyébként fájdalmat okozol.

3. Ne feledkezz meg a többi testrészről!

Sok férfitársunk panaszkodik arról, hogy partnernője annyira belefeledkezik hímtagja kényeztetésébe, hogy tökéletesen elfelejti a többi testrészét. A férfiak is szeretik, ha orális szex közben simogatod a belső combjukat, feneküket, csípőjüket vagy a mellkasukat.

Ezek az érintések nemcsak az élvezetet fokozzák, hanem intimebb légkört biztosítanak, közelebb kerültök egymáshoz érzelmileg. Hiszen így nem csak egy mutatványról, hanem szeretkezésről lesz szó.

4. Ne dolgozz síri csendben!

Bizonyára te sem szereted, ha párod szó nélkül végzi a "dolgát", amikor orálisan elégít ki. Ő is szereti tudni, vajon neked is élvezetet okoz-e, ahogy szájjal érinted, vagy csak teszed a kötelességed. Éppen olyan kényelmetlenül érezheti magát, mint ahogy te, miközben arra gondolsz: vajon most neki is jó? Így hát egy-egy másodpercre nyugodtan hagyd abba, becézgesd a partnered, mondd el, mennyire szereted a férfiasságát!

5. Ne köpd ki feltűnően!

Ez rázós téma, az már egyszer biztos. Viszont az igazság az, hogy egyik férfinak sem esik jól, ha az aktus után azonnal a fürdőszobába rohansz, vagy iszonyatos tempóval papírzsepi után kutatsz az ágy melletti polcon, csak hogy mihamarabb megszabadulj az eredménytől. A legrosszabb, ami történhet, ha még el is rántod a szád, miközben ő épp a csúcsra jut.

A kínaiak szerint a sperma egyetlen cseppjét sem szabad pazarolni, mivel azt tartják, hogy életük energiáját adják át ezzel. Ha mégsem szeretnéd, hogy a szádba menjen, kérd meg kedvesed, hogy szóljon, és ő maga végezze el az utolsó mozdulatokat. Vagy az is megoldás lehet, hogy napokig narancslét itatsz vele az aktus előtt. Egész más lesz az íze. Az étrend módosítása sokak szerint kifejezetten jó hatással van a sperma állagára és ízére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.