Súlyos probléma

Egy 610 kilós férfit vittek kórházba

Abdullah szaúdi király közbenjárására kórházba került az a szaúdi férfi, aki 610 kilogrammra hízott és már a mozgásra is teljesen képtelenné vált.

2013.08.19 19:35MTI

A Szaúd-Arábia déli részén fekvő Dzsazanban élő férfit a szaúdi fővárosban, Rijádban lévő Fahd Király Kórházba szállították. Egy speciális liftre volt szükség ahhoz, hogy kihozzák őt otthonából.

Abdallah al-Rabia egészségügyi miniszter közlése szerint egy orvoscsoport utazott Dzsazanba, hogy gondosan megszervezzék a túlságosan elhízott páciens utazását.

Nem hozták nyilvánosságra azt, hogy milyen kezelést kap az illető. Ennek a szaúdi kórháznak az orvosai azonban a közelmúltban eltávolítottak 80 kilogrammnyi hájat egy 27 éves túlsúlyos férfi gyomrából, hogy segítsék az illetőt fogyásnak indulni.

www.arabnews.com


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.