Több mint 5 milliós bírság

Újra fokozottan ellenőrzik a dohányzást

Február második hetében újra fokozottan ellenőrzik a szórakozó- és vendéglátóhelyeken a nem dohányzók védelméről szóló törvény betartását.

2013.02.04 07:47MTI

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat az utóbbi egy évben kétszer tartott átfogó ellenőrzést a törvény előírásainak betartását vizsgálva: a türelmi időszak 2012. április 1-jei lezártát követően, majd november második felében a hűvösebb időjárás beköszöntekor.

A Napi Gazdaság információi szerint a közterületek után arányaiban a szórakoztató, vendéglátó-ipari egységekben találják a legtöbb szabálytalanságot, és ezen egységekben szabták ki a legtöbb bírságot is, összesen 5,22 millió forintot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.