6 dolog, amivel kinyírhatod a randidat...

Meglepő, milyen pasira buknak a nők

Szeretnénk elbűvölőek lenni a randevún? Lehetőleg ne flörtöljünk a pincérnővel. És ez csak az első szabály, amit nem árt az agyunkba vésnünk.

2012.05.03 18:55ma.hu

Talán nem meglepő - bár vannak férfiak, akik úgy hiszik, ez a viselkedés nyerő -, de ha valaki hűtlennek, kacérkodónak tűnik az első randin, máris kevésbé vonzó egy nő számára.

Nem ez azonban az egyetlen dolog, ami félelmet kelt a hölgyben és ami miatt megfontolja a hogyan továbbot.

A Journal of Experimental Social Psychology szaklap összegyűjtötte mellé a legütősebb 5 dolgot, amit elkövethet férfi, hogy a randevú rosszul sikerüljön.

1. Felhozza az őrültségeket az ágyban


Nagy lehet a kísértés, de sose beszéljünk a nőnek erről, különösen az első találkán. Persze, hogy egyszer majd közösen is kipróbálhatjuk a kellemes dolgokat - de a nő szemében itt és most ez a viselkedés túl tolakodó lehet. Ahelyett, hogy beszélnénk ilyesmiről, csak sejtessünk dolgokat, és tanuljuk meg úgy megérinteni a nőt, hogy akarjon minket - tanácsolja Patti Feinstein párkapcsolat-szakértő.

2. Majd kicsattan a boldogságtól

Hogy mi a titka az Alkonyat főhősének, Edward Cullennek (azaz Robert Pattinsonnak)? Nem tudni. Némileg érthetetlen, de igaz - egy felmérés azt bizonyítja, hogy a hölgyek jobban odavannak a kissé tartózkodó pasikért, mint az állandóan vigyorgó, lelkendező típusokért. Úgy tűnik, azok a típusok jobban vonzzák őket, akik büszkék és erőt sugároznak, no meg egy kissé szeszélyesek.

3. A volt barátnőről beszél

Szarvashiba. Ha éppen egy nőt szeretnénk elkápráztatni, bizonyos témákat nem szabad felhozni az első randin. Az exbarátnőket például egyenesen tilos. De az sem nyerő, ha az abortuszhoz való hozzáállásunkon elmélkedünk vagy azon, mi a kedvenc ételünk és az hogy készül. Mindenesetre ha az exet felhozzuk, az arról árulkodik, hogy nem igazán érdekel bennünket a jelenlegi randipartnerünk.

4. Munkanélküliség


Bár a gazdasági helyzet valóban nem túl rózsás, egy nő számára nem túlságosan nyerő, ha egy férfi munkanélküli. Ennek egyszerű oka van, ez az állapot nem segíti elő egy család megteremtését. Azt viszont szeretik látni, ha egy pasi találékony még szorultabb helyzetében is.

5. Rosszul táncol

Senki sem várja el egy férfitól, hogy úgy táncoljon, mint Chris Brown, de azért ne adjuk elő a táncparketten az őrültet, vagy az "alig mozgót". A Northumbria egyetem kutatói 39 nővel nézettek meg egy videófelvételt, melyen ismeretlen férfiak táncolnak - majd megkérték őket, hogy osztályozzák táncstílusukat és mondják el, mennyire kápráztatta el őket.

Az eredmény: a jobb táncosok szexuálisan is vonzóbbak voltak. Tehát nem árt, ha a három legjobb mozdulatot profi szintre fejlesztjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.