Vigyázz, mit mutatsz a pasi felé!

Figyeld a száját - 7 trükk, aminek a pasi nem tud ellenállni

Szeretnénk a kiszemelt férfi felé világos jelzéseket küldeni? Használjuk vonzerőnket, amikor a társaságában vagyunk. Íme hét flörtölős trükk, aminek egyetlen pasi sem tud ellenállni.

2012.04.15 14:55ma.hu

Ha tetszik nekünk egy férfi, és biztosra akarunk menni, egyértelmű üzeneteket kell küldenünk felé.

Fontos, hogy egy nő tudja használni a szexepiljét, legyen tisztában azzal, mit szűrhet le a pasi a testbeszédéből. Amennyiben nagyon szimpatikus nekünk az a férfi, mutassuk is azt felé - ha ugyanis elzárkózó jeleket küldünk, alaposan melléfoghatunk....

- Figyeljük a száját

A szerelem-szakértők szerint, 2-3 másodpercig érdemes a férfi száját figyelni beszélgetés közben, ha világos jelzést szeretnénk küldeni felé az érzéseinkről. Érzéki és elbűvölő gesztus, valamint igen hasonló ahhoz az állapothoz, amely a csókot előzi meg.

- Őszinte mosoly

A férfiak szeretik az őszinte, természetes viselkedést. Lazítsunk és hagyjuk érvényesülni a mosolyunkat. Nevessen még a szemünk is, a mosoly hatására, mint tudjuk, szemünk körül is megjelennek a bájos kis ráncok. Mindez apró részletnek tűnhet, de higgyük el, hogy nagy különbséget jelent a visszafogott (netán erőltetett) mosolygáshoz képest, és hatásos!

- A legmegfelelőbb holmi

Tanulmányok támasztják alá: az, amit első randin visel az ember, több, mint lényeges. A férfiak a nőies holmikat szeretik - ami nem egyenlő a kihívóval! -, a sportos szerelések, a "hárem nadrág" és a maxi ruhák inkább maradjanak otthon, ha randevúra indulunk...Stílusosak, bájosak és nőiesek legyünk!

- Érintsük meg a kulcscsontunkat

Egyszerű flörtölős trükk, mégis hatékony. Legalább egyszer a randi során érintsük meg érzékien a kulcscsontunkat, ezzel világos jelet küldünk a pasi felé arról, hogy tetszik nekünk.

- Sose legyen keresztbe fonva a karunk


Ez ugyanis a legrosszabb mozdulat, amit egy találkán tehetünk, ha szimpatikus nekünk a férfi. A keresztbe tett kéz ugyanis annak a jele, hogy nem érdeklődünk, sőt, elzárkózunk. Kontrolláljuk a mozgásunkat, figyeljük, hogy mit mutatunk a testbeszédünkkel, ha jó benyomást szeretnénk tenni a pasira.

- Dőljünk hátra

Ha bizalmat szeretnénk sugározni, viselkedjünk lazán és dőljünk hátra. A férfiak észreveszik, ha egy nő ideges és bizalmatlan. Próbáljunk relaxálni, élvezzük a beszélgetést a randevún. Testtartásunk számos részletet elárul a személyiségünkről és hangulatunkról...

- Hagyjuk néha kissé nyitva szánkat


Egyike a leghatékonyabb csábító trükköknek a kissé nyitva "felejtett" száj. A férfiak szemét megragadják az érzéki ajkak, a kissé kilátszó, szép fogak. Ha természetes csillogást is adunk az ajkaknak - például szájfénnyel vagy ajakbalzsammal-, tökéletes hatást érhetünk el.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.