Kinek vonzó a cserzett bőr és a duzzadó erek?

Súlyos: a muszklis pasikról valójában ezt gondolják a nők

Nem tudni, honnan vették a férfiak, hogy a túlságosan kigyúrt test szexis és vonzó - a hölgyek többsége nem osztja ezt a nézetet. És ugyebár a férfiak nekik akarnak tetszeni, vagy nem?

2012.04.03 18:55ma.hu

Mit gondolnak valójában a hölgyek a vaskos izmokról? A kigyúrt vállakról, hátakról? A férfiak szerint azt, hogy irtózatosan szexi, és majd megdöglenek, hogy ilyen pasival kerüljenek intim közelségbe. Az ilyen férfitest biztonságot és erőt sugároz, amire, valljuk be, a nők tényleg buknak.

A pasik sem virágos jókedvükben hasizmoznak és súlyzóznak heti többször, hanem azért, hogy maguknak és a hölgyeknek tetsszenek. Ugyanakkor van egy határvonal a szexi és a már visszataszító izomtömeg között.

Ha valaki rákap, persze minél többet akar edzeni, minél erőteljesebb és látványosabb izmokat szeretne. Nem biztos azonban, hogy szükség van erre. A szépen kigyúrt test valóban vonzó - de a groteszk már nem!

A férfiak többsége azt gondolja, hogy a testépítés minden formában és mértékben jó, de, higgyék el, nincs igazuk.

Adonisz-komplexus


Általában azt mondják, a nők annyit készülnek a fürdőszobában, hogy kín kivárni. Ugyanez igaz azonban egyes férfiakra is - és ha a nő éppenséggel egy gyorsan elkészülő, pörgős típus, igen nehezen fogja tolerálni, ha a pasi órákig a megjelenését csiszolgatja a tükör előtt.

Márpedig azokra, akik egyre látványosabb izmokat növesztenek, ez is igaz lehet. Saját testük, megjelenésük megszállottjaivá válnak. Sok esetben azért, mert korábban a partnerük szépsége mellett szinte "láthatatlannak" érezték magukat. Most azonban már őt nem veszik észre, saját magukkal vannak elfoglalva.

Kilátszó erek és egyéb finomságok

Valljuk be, ez nem a legvonzóbb látvány! Sok pasi annyira el van ragadtatva eredményétől - amit a konditeremben elért -, hogy elfelejti, mi is az igazán vonzó a hölgyek számára. A végtagokon duzzadó erek látványa semmiképp sem az.

A kolbászt nagyon szeretjük. De nem túl kellemes, ha a meztelen karok láttán is egy-egy dagadó kolbász jut eszünkbe! Ez a látvány szinte fájdalmas.

A testépítőknek általában gigantikus válla, de vékony dereka van. Rendben, hogy a nők esetében a nagy mellek és a vékony derék menő, de ez nem annyira mutatós egy férfinál...

Már megfigyelhettük, hogy általában a barnaság együtt jár a testépítéssel. A pirosas, kérges bőr azonban még annyira sem vonzó...

A nők az ápolt külsőt szeretik

A karcsú és szexi a leginkább elvárt forma, és nem a "cserzett monstrum". A lágy, sima bőr sokkal szexisebb, mint egy kérges és hullámos! A feszes karok érintése valóban izgató, a duzzadó ereké kevésbé.

Ami pedig a bőrt illeti: az enyhén bronzos szexi, de ennél sötétebbet ne kreáljon egy férfi se magának.

Nemcsak azért, mert bőrrákot kockáztat, hanem mert a túlbarnított bőr egy idő után cserzett, rossz tapintású lesz, és gyorsabban is öregszik.

A nők számára a lényeg, hogy a pasi törődjön a külsejével: megfelelő forma, öltözködés, hajviselet, kellemes illat. Látsszon, hogy foglalkoztatja, hogyan néz ki. A többi igazából részletkérdés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.