A bizonytalan, feminista és a nem evilági se nyerő

Ugye, nem vagy köztük? - 6 nőtípus, akit a férfiak elkerülnek

Ahogyan a nők, úgy a pasik is különböző csoportokat alkotnak személyiségük és viselkedésük alapján - nem véletlen, hogy hozzájuk hasonló partnert keresnek. Milyen nőtípusokat kerülnek inkább el?

2012.01.21 14:55ma.hu

A nőkhöz hasonlóan a férfiaknak is megvannak az alapvető elvárásaik, milyen hölgy lenne a legmegfelelőbb partner mellettük. Vannak nőtípusok, amelyeket a többségük elkerül és nem véletlenül nem hozza szóba azt a randit.

Vajon mi is beletartozunk egyik kategóriába? Ha igen, változtatni még mindig van lehetőség... Kivel nem randizik tehát szívesen a pasi?

- Miss Szerelem

Ezek a nők álomvilágban élnek, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogyan működnek a kapcsolatok a valóságban. A pasik kiszúrják, ha egy nő már a napi pénzügyi és társadalmi gondokkal sem tud megbirkózni. Sőt, csalódottak, ha próbálkozik náluk egy ilyen hölgy.

- Miss Intelligencia

Kínos, ha egy nő a randipartnerét már első alkalommal olyan kérdésekkel bombázza, hogy érezhetően az intelligenciája kiderítésére hajt. Próbára teszi, teszteli a legkülönfélébb témákban. Sokkal jobban járna, ha nőiességével és kedvességével próbálná lehengerelni a férfit, aminek az intelligencia megcsillogtatása is része lehet.

- A feminista

Az egyenrangúság egy párkapcsolatban valóban fontos. De a feminista nő folyamatosan azt érezteti a férfival, hogy a pasik próbálják elnyomni a nőket. A vonzó és megközelíthető nő nem ez a típus a férfiak számára. El fogják kerülni a puffogó feministát.

- Miss Bizonytalanság

A bizonytalanság egy ideig aranyos lehet - de hosszútávon bosszantó is irritáló. A pasik nem kedvelik, ha valaki nem fogadja el magát, folyton kritizálja saját testét, tulajdonságait, és nekik sem hiszi el, hogy csinos. Fárasztó állandóan bizonygatni a másiknak, hogy jól néz ki, kedves és okos.

- Az aranyásó

Ezek azok a típusok, akik minden számla kifizetését és úgy általában életük finanszírozását a pasitól várják. A pasi, ha jómódú is, de hosszú és boldog kapcsolatra vágyik, elkerüli az olyen nőt, akinek a boldogság egyet jelent a sok pénzzel.

- A flörtölős

Ez a lánytípus mindenkivel kacérkodik, hogy saját önbizalmát erősítse. Élvezi a figyelmet, sok esetben otthon is az "apa kicsi hercegnője" szerepben tetszelgett. A pasiknak tetszik, de nem bíznának meg benne hosszútávon, ezért inkább nem kockáztatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.