Forró vér: 8 izgató hely a gyors menethez

Moziban az orális a legjobb megoldás

Ugye nem egyszer fordult már meg a fejünkben? Bújjunk el az éjszakai klub legsötétebb zugába, lógjunk ki a sikátorba vagy essünk egymásnak a liftben. Kapunk-e még újabb ötletet?

2012.01.17 18:55ma.hu

Hiába hallhattunk róla sokat, hiába próbáltuk ki nem egyszer, a titkos, gyors meneteket mindig is a legizgatóbb dolgok közé sorolhattuk - az izgalom, hogy akár mások is megláthatnak bennünket, valahogy mindig ad egy frenetikus löketet a szexnek!

Miért is várnánk a hazaérésre, ha van alkalmunk elvonulni egy gyors menetre? Jó néhány hely már minden bevállalósabb párnak ismerős lehet, de lehet, hogy mégsem tartottunk eddig számon minden lehetőséget...

Legközelebb, ha kín lenne kivárni, hogy otthon egymásnak eshessünk, próbáljuk ki a következőket:

- Lift: magasan vezet a legizgatóbb szex-helyszínek között, noha nem mindig a legalkalmasabb. Javasolt a liftet megállítani, anélkül, hogy a riasztó rendszert beindítanánk - hacsak nem élvezzük, hogy lebuktassanak -, és az sem árt, ha az akciózás után nem a földszinten lépünk ki.

Ajánlott pozíció: az "álló talicska", azaz a nő a falnak támaszkodik, a férfi tartja a combjait.

- Mozi vagy színház sötétje: számos alkalommal eljátszhatták már páran, mégis, izgalomba jönni ezen a helyszínen mindig frenetikus élmény, ráadásul kevesebb az esély rá, hogy lebukjunk. Az orális szexhez is ideális terep...

- A klub/étterem hátsó része: egy izgalmas randi a nővel, aki igazán tűzbe hoz, bizony elgondolkodtatja az embert, nem lenne-e jó kipróbálni a klub vagy az étterem sötétbe burkolózó hátsó részeit...

Persze megvan az esélye, hogy meghallanak, meglátnak bennünket, de ha van bennünk egy kis exhibicionizmus, ez nem okozhat gondot. Ajánlott pozíció az álló- és a kutyapóz.

- Lépcsőház: ha van 10 percünk az ebédszünetben, válasszuk a legmagasabb emeletet, és a lépcsőház félreeső részét, aztán "hadd szóljon!" Legjobb pozíció a misszionárius, a hölgy háttal a lépcsőnek támaszkodhat.

- Autó: talán nem a legjobb ötlet, de egy gyors menet olyan helyen, ahol lehetőleg nem csap le ránk a rendőrség, igen emlékezetes élmény lehet. A legmegfelelőbb pozíció ilyenkor, ha a nő van felül.

- Sikátor: természetesen nem olyan, ami patkányokkal és részegekkel van tele. Egy étterem mögötti rész, ami ráadásul nem is piszkos, remek alkalmat adhat egy kis rögtönzött szexre. Legjobb, ha a hölgy szoknyát visel. Álló pozícióban essünk a dolognak...

- Iroda: ha együtt dolgozunk a kedvessel, akár a napi feladatok közé is beiktathatunk egy gyors menetet, valami jól elrejtett helyen. Hogy ki milyen helyszínt és pozíciót talál a legmegfelelőbbnek, az rajta és a körülményeken múlik...

- Öltöző: bizonyára nem egyszer jöttünk már izgalomba, amikor a barátnőnk ruhát próbált egy fülkében vagy más helyen, más okból öltözött éppen át. Nos, ez a helyszín is ideális egy izgató, gyors szexre.

Talán nem is kérdés, hogy ebben az esetben az álló kutyapóz lehet a legjobb megoldás...

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.