Hiszti, jelenetek, féltékenység - de a szex óriási

Vigyázz! Az őrült nő szexszel fogja meg a pasit

A tipikus "őrült nők", akik drámázással, féltékenységgel és egyéb nyalánkságokkal tarkítják a pasijuk mindennapjait, általában egy fontos dologgal tartják maguk mellett a férfit: a szexszel.

2011.12.30 10:15ma.hu

Amikor egy férfi a női bolondságokról beszél, többnyire a már indokolatlan féltékenykedést, a hisztis jeleneteket, a "drámázást" érti alatta. Mégis, számos pasi oldalán található ilyen nő - akiről mások nem is értik, miért tűri el őt! A válasz a legtöbb esetben igen egyszerű.

A hölgy a szexszel sakkban tartja a férfit. Hiszen mi sem jobb, mint a szex egy őrült nővel! De meddig tartható fenn ez az állapot?

A pasi álmai nőjével találkozik - vagyis azt hiszi, mert az első pár hétben minden csodálatos. Igaz, már akkor is felkapja a fejét a hölgy néhány "érdekes" reakciója láttán: "hm, kicsit talán túlreagálta a helyzetet...", de ignorálja a dolgot.

Hiszen a csaj gyönyörű, humoros és a szex fantasztikus vele. Majd ahogy múlik az idő, az álomnőből őrült nő lesz. A pasi fogja a fejét: hogyan alakulhatott ennyire át?

A bolond epizódok

Tegyük fel, hogy a páros egy étteremben rendel. A nő leadja a rendelését, majd a pasin a sor, aki a pincérnőre kedvesen mosolyogva mondja el, mit szeretne. Amint a hölgy távozik, az "álomnő" nekiesik a pasinak: mire föl ez a nagy mosolygás? "Túlságosan kedves voltál vele!" "Úgy nézted, mintha nagyon tetszene!"

A nő vitázik, veszekszik, majd kiabál is, a pasi ezalatt szeretne a föld alá süllyedni. Az "álomnő" kiviharzik a mosdóba.

Aztán a dolgok helyrejönnek... csakhogy ez a jelenet, ha nem is ugyanebben a formában, nem az első és nem is az utolsó. Lehet, hogy legközelebb a pasi zárt ajtókra talál, ha hazaér, a hölgy pedig benn fog ordítozni és sírni, amikor bebocsátást szeretne nyerni.

A pasi gyorsan kénytelen vele szembesülni, hogy a kedvesének indokolatlan dühkitörései és féltékenységi jelenetei vannak. Kínos. Nagyon kínos. Dehát, amúgy jó vele...

Miért jó a szex?

Nos, a pasik legtöbb esetben valóban a fantasztikus szex miatt maradnak egy ilyen nő mellett. Hiszen az semmihez sem hasonlítható. Node miért? Valószínűleg, mert ez a nő mással nem tudja megfogni a pasit, csak ha leírhatatlanul jó az ágyban.

Tisztában van azzal, hogy a frenetikus szexszel sakkban tartja a férfit, és a legbotrányosabb hisztérikus jelenet után is sikerrel fogja az ágyba vonszolni őt. Ezzel ellensúlyozza a viselkedését. Őrült, de nem buta...

Meg tud-e változni?

A férfi azt gondolja, "most egy kicsit ordít a pincérnő miatt, én bocsánatot kérek és megígérem, soha többet nem mosolygok rá, aztán lenyugszik" - de a történet újra és újra meg fog ismétlődni.

Nincs rá remény, hogy nem így lesz... Ha nem ordítozós jelenet formájában, akkor sms-ek tömkelegével fogja zaklatni az "őrült nő" a párját. "Hol vagy?" "Azt hittem, már otthon vagy!" "Még mindig a barátaiddal lógsz?" "Szóval flörtölgetsz valakivel!" "Tudom én, hogy megcsalsz!"...

Vajon van rá esély, hogy ez a nőtípus "megszelídül", megváltozik? Nos, a válasz egy határozott nem. Ha annyira szeretjük ezt a nőt, hogy képesek vagyunk eltűrni a viselkedését, meg kell tanulnunk együtt élni vele.

Elfogadni őt és megtanulni kezelni. Valóban sosem nézni a pincérnőre. Sms-ekben biztosítani őt arról, hogy már alig várjuk, hogy otthon legyünk - vele. Ne hibázzunk (ami lehetetlen).

Folyamatosan kezelni kell a borzalmas kitöréseit, és megfigyelni, mi vezet ezekhez. El kell kerülni, hogy bármi is kiváltsa. Tisztában kell lennünk vele, hogy ha elmegyünk a haverokkal sörözni, ez a nő rövid időn belül elveszíti a józan ítélőképességét, és mindenféle megcsalási jelenetek járnak a fejében.

Ha a férfi meglát egy csinos nőt az utcán, megnézheti, de hozzá kell tennie: "ó, nincs nálad dögösebb nő a környéken! Senki sem olyan szép, mint Te!"

Kontroll alatt kell tartani a robbanásveszélyt, és még csírájában elfojtani. Nem kis feladat. Mindenki maga dönti el, megéri-e.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.