Már önmagában egy is figyelmeztető jelzés

Vigyázz! 5 biztos jel, hogy a nő dobni fog

Az egyik legrosszabb tapasztalat talán az életünkben, amikor anélkül szakítanak velünk, hogy azt előre sejtettük volna - derült égből a villámcsapás! Bizonyos jelei azonban mindig vannak annak, hogy a kedves meg akar tőlünk válni.

2011.12.28 18:55ma.hu

Minden párkapcsolat más és másként alakul az idők során. Bizonyos esetekben előre érezhető, hogy valami elromlott, és lóg a szakítás lába.

Máskor azonban nehezen vehető észre, hogy az egyik fél már nem szívesen folytatná
a kapcsolatot. Különösen, ha valamiért még arra is törekszik, hogy - egyelőre - ne legyen érezhető a dolog. És akkor jön a derült égből a villámcsapás...

Ha viszont valaki megtanulja érzékelni a jeleket, akár tehet is valamit azért, hogy megállítsa a folyamatot, megmentse a kapcsolatot. Már ha van rajta mentenivaló.

Honnan tudhatjuk, hogy a nő már nem gondolkodik a közös jövőben?

Barátai már nem beszélnek veled

Észre fogod venni, ha a kedvesed barátai másként viselkednek, amikor megjelensz a színen. Régebben, ha nem is maximálisan, de igyekeztek veled témát találni, beszélgetni, kedvesek lenni.

Most azonban különös csend üli meg a csoportot, ha Te is ott feltűnsz. Ha a barátnőd már beszélt nekik a hozzád fűződő viszonyáról, igyekeznek veled tartani a távolságot, akár tudatosan, akár tudattalanul teszik azt.

Az egykori közös barátok már csak az övék

Az események, amelyekre azelőtt mindketten hivatalosak voltatok, valahogy elmaradnak. Ha a barátnőd szakítani szeretne veled, már nem óhajt együtt megjelenni helyeken, és inkább egyedül megy a barátaival - akik lehet, hogy azelőtt mindkettőtöké voltak.

Nem kérdezi meg, hogy szeretnél-e jönni, mert nem is akarja, hogy menj. Nem érdeklődik, mik a terveid következő estére, hanem kijelenti, hogy neki a barátokkal van programja.

Eltűnnek a dolgai

Egy nő nagyon tud örülni annak, ha a férfi arra biztatja, hagyja nála a dolgait - a fogkeféjét, a papucsát, bármit. Ez annak jele, hogy szeretné, ha része lenne az életének. Ám ha a barátnőd fogkeféje nincs már a helyén, és a holmija lassan, de biztosan eltűnik a szobádból/lakásodból, az annak a jele, hogy az életedből is előbb-utóbb "kiköltözik".

Már nem harcol

Míg korábban a kedvesed fennakadt dolgokon, voltak vitáitok, most ugyanazokért a dolgokért, melyek korábban bosszantották, már nem szól. Nem is kiabál, nem vitatkozik semmiért.

Szokatlanul nyugodtan vesz tudomásul mindent. Valószínűleg úgy gondolja, már úgyis kár a gőzért. Nem fektet ebbe (sem) energiát, nem érdekli már.

A fentiek közül már önmagában egy is elég figyelmeztető jel - arra utal, hogy a kapcsolat komoly bajban van. Stagnálni sose hagyjunk egy kapcsolatot, és ne várjunk a csodára.

Üljünk le beszélni a lánnyal, menthető-e még a dolog, vagy valóban elkerülhetetlen a szakítás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.