Vedd észre, ha a nő csak eljátssza

Orgazmus: a legjobban sikítozók a legnagyobb színésznők?

Bizony, sok esetben van ez így. Akikről úgy látszik, nagyon élvezik a szexet, kiderülhet, hogy a hatalmas orgazmus csak színjáték volt. Mi adhat támpontot a férfinak?

2011.12.21 18:55ma.hu

A téma, amit nem lehet megunni. Annak ellenére, hogy egy pasi ma már számos forrásból értesülhet arról: könnyen lehet, hogy felült egy eljátszott női orgazmusnak, a legtöbb esetben, ha valami gyanús is, nem meri bevallani magának. "Teszi a dolgát" tovább.

Ám ha a pasik az apró részletekre figyelnének - melyek egyébként könnyen észrevehetők -, egyszerűbben rájönnének, valódi-e a nő orgazmusa.

Hogy miért nem sikerül csúcsra jutniuk a nőknek, az más téma - mint tudjuk, a stressz, a teljesítménykényszer-érzés, vagy testük el nem fogadása és ezzel kapcsolatos aggályaik is hozzájárulhatnak a dologhoz.

Szép számmal mondhatnánk olyan női magazint, amelynek a címlapja a tuti orgazmus 600 féle változatához ad tippeket. A realitás azonban más. Tény, hogy sokszor nem jön el az áhított orgazmus, és a nő túllép ezen. A férfi pedig nem veszi észre.

Árulkodó jelek

Az orgazmus jelei láthatóak a szexuális reakciókon keresztül, különösen az orgazmust közvetlenül megelőző fázisban. Lehetetlen nem észrevenni, hogy gyorsul a nő légzése.

A test hőmérséklete is emelkedik, amint közelebb kerül az orgazmushoz, keze forró és a hasa is meleg. A szívdobogás gyorsul, és megfigyelhető az izomfeszültség is a végtagokban, illetve a hasizmon.

Ha ilyenkor mondana is valamit a nő, az nehezen érthető. A PC-izmok lüktetnek. A vagina és a méh is összehúzódik az orgazmus során, 10-15 alkalommal, minden egyes összehúzódás átlagosan 8-10 másodpercig tart.

Az orgazmust követően a nő arckifejezése megbabonázott, teste ellágyul, végtagjai lankadtak lesznek és kiszárad a szája. Ha az utóbbit nem ellenőrizzük, természetesen rendben van; de a látható jelekből nem árt tanulni.

A nő teste mintha "felszabadulna" az orgazmus előtti "görcs" alól, az érzés az egész testében szétárad.

A nő tudja, hogy "ez is megteszi"


Igazság szerint a legtöbb nő úgy gondolja, hogy ha nem is sikerült elérnie az orgazmust, a pasit boldoggá teszi a tudat, hogy igen, ezért bevet minden színészi képességet, hogy a férfit megnyugtassa.

A hangos nyögésektől kezdve a pornófilmekben is látható sikoltozásos jelenetekig bármit tehet, ezzel a pasit tökéletesen eljuttatja a csúcsra, pedig csupán egy színházi jelenetet adott elő.

Mostmár talán könnyebb leleplezni az ok nélkül sikoltozókat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.