Nem teljesen az történik a nőben, amit gondolunk

Női orgazmus: már a nyögés is hamis?

Hamis cicik, hamis fenekek és orgazmusok - no, de már a nyögés is az lenne? Megijedni nem kell, de úgy tűnik, a női nyögés nem teljesen azt jelenti, amit a pasik gondolnak.

2011.11.30 10:15ma.hu

Joggal fordul meg az ember fejében, hogy - miután hallott arról, hány nő játssza el az orgazmust -, talán nemcsak az élvezet lehet megjátszott.

Manapság, a műmellek és lefaragott fenekek világában nem nehéz azt gondolni, hogy sok dolog nem igazi. Ám elég kétségbeejtő lenne, ha a szex terén is hamisnak bizonyulna a női megnyilvánulások többsége.

Az általános felfogás szerint amikor egy nő az ágyban nyög, az azért van, mert a férfi csinált valamit. Akár megtalálta a híres G-pontot, akár az előjáték volt kellően tüzes és kielégítő. De ez nem egészen van így.

A Central Lancashire egyetem tanulmánya ugyanis arra döbbent rá bennünket, hogy a női zajok, amelyeket az ágyban tapasztalunk, nem függ össze közvetlenül az orgazmus élményével.

Ami azt illeti, a nyögések nagy valószínűséggel inkább a partner orgazmusa közeledtével jönnek. Ez egy tudatos döntés a viselkedés manipulálása érdekében, amely azt segíti, hogy a férfi minél elélvezzen, élménye minél intenzívebb legyen.

Az is szerepet játszik benne, hogy sok nő hiszi: az "ideális szeretkezés" esetében tőle az érzéki nyögéseket várják el. Kemény dió.

Legyünk biztosak abban, hogy a nőnek is jól esik a szex, de tartsuk észben, hogy a női nyögések nem mindig a saját élvezetükhöz köthetők. Erre varrjunk gombot.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.