Mit gondol a pasi a mellpumpáról?

Bizarr egy dolog - nézni közben a mellet...

Nos, sok-sok, bizarr, és egymásnak ellentmondó dolog kavarog a férfi fejében a mellpumpa láttán. Nem kevés kismama fejében fordul meg, vajon a párja hogyan tekint a számára szükséges eszközre?

2011.11.09 14:20ma.hu

Mi történik a férfi fejében, miközben, mondjuk a kanapén, tévénézés közben a párja a mellpumpát használja?

Egy újdonsült kispapának sok újdonságra kell felkészülnie, de vannak dolgok, melyeket meglehetősen bizarrnak tarthat, és nem is tudja, hogyan álljon hozzá.

Fotó: redbookmag.com

De tényleg, mit gondol róla a mellpumpáról? Sok, egymásnak ellentmondó dolog kavarog a fejében.

Még arra is emlékszik, hogy amikor a neje - fáradtan, nem sokkal a szülés után - először vetett egy pillantást a baljós külsejű készülékre, megállíthatatlanul sírni kezdett.

A szerkezet a férfiembert a gazdagságokban használatos eszközre emlékezteti. Ugyanakkor kíváncsi rá, hogyan is működik. Mert ugye a férfit foglalkoztatják a technikai dolgok, a működési elvek.

Lehet azt mondani, hogy nincs semmi szexis a mellpumpában, de ez így nem teljesen igaz - véli Aaron Traister, philadelphiai lélek-szakértő, a Redbook tanácsadója.

Bonyolult egy kapcsolat van a férfi és a mellpumpa között. Hogy mi zajlik az immár apává lett pasi fejében? Egyrészt az izgalom, másrészt az ellenérzés generálta gondolatok. "

"Ezek a mellek félelmetesen szexisek...no, de ebben a formában? Ebben a formában is...No, ne, ne nézzük annyira. Furcsa egy művelet. De hipnotizál. Nem tudjuk róla levenni a szemünket...Ez félelmetes....ez szörnyű...ráadásul a nő tisztában van vele, hogy figyeljük, miközben a mellén van ez a szerkentyű. Ezért ez a különös arckifejezés...azt hiszi, őrült vagyok, hogy ezt nézem. Koncentráljunk inkább a tévéműsorra...! "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.