Te vajon jól csinálod a dolgokat?

A top10: legizgatóbb dolgok a randin!

Tudni akarod, mi az, ami leginkább tűzbe hozza a partnered a randin? Íme néhány tipp: semmit se felejts el, és ha megvan a kölcsönös vonzalom, nyert ügyed van!

2011.11.07 18:55ma.hu

Ki ne szeretné tudni, mivel hozhatja igazán lázba a másikat, amikor randira indul? Különösen, ha nagyon tetszik neki az a lány/fiú, minden jó tanácsnak örülne, amelyek növelik az esélyeit. Íme néhány ötlet: mindig beválnak. Egy esetben nem, ha valóban nem vagyunk a másiknak az esete. De ez ellen semmit sem tehetünk...

1. Szexi parfüm vagy kölni: semmi sem nyerőbb, mint egy ellenállhatatlan illat! Válasszuk ki a leginkább hozzánk illő parfümöt: a legjobb az édeskés, de szexi illat, amely azonban mégis könnyű és titokzatos.

2. A humor: az emberek szeretik, ha mások nevetnek a poénjaikon. Ha meg tudjuk nevettetni a másikat, az már jó pont.

3. A figyelem: senki sem szereti, ha a másik láthatóan nem figyel rá. Ez nemcsak udvariatlanság, kiábrándító is. Legyünk figyelmes hallgatóság, az érdeklődés pedig legyen egyenlő arányú: beszéljen magáról mindkét fél és érdeklődjön is a másikról.

4. Nyerő megjelenés: nem kell nagyon drága és legtrendibb szerelés egy randihoz, de az igen, hogy a legelőnyösebb oldalunkat mutassuk. Az sem árt, ha tudjuk, milyen jellegű helyre megyünk - ne öltözzük túl a másikat, és a helyhez képest se legyünk túl- vagy alulöltözöttek! Szexisnek lenni nem azt jelenti, hogy rakjuk ki mindenünket látványosan - férfiak esetében pedig egy ing és egy nadrág mindig jó választás, az ing lehet lezserebb stílusú is.

5. A mosoly mindig legyen önfeledt és őszinte! A mosoly nyitottabbá teszi az embereket egymással szemben. No és azt is jelzi, hogy tetszik nekünk a randipartnerünk.

6. A hang: beszéljünk érhetően, jól artikulálva, de ne túl hangosan. Csak a randipartnerünkkel beszélgetünk, nem mindenki mással! Fogjuk tehát kissé vissza magunkat, ha nagyhangú emberként ismernek. Ha valaki "túl sok", és túl hangosan beszél, az ellenszenvessé válik.

7. Ne feledjük a bókot! Vonatkozzon a másik szemére, mosolyára, vagy a ruhájára. Ha ugyanis megdícsérjük egy nő külsejét, ez jelzés számára, hogy figyelünk a részletekre. De ne vigyük túlzásba a bókokat, mert az már hiteltelen lehet és bosszantó.

8. Flört: ha flörtölünk a másikkal a randin, ő szexisnek és vonzónak fogja érezni magát. A flörtöt se vigyük azonban túlzásba. Ha nem igazán tetszik a személy, akivel randizunk, ezt természetesen hagyjuk ki. Csak felesleges reményekbe ringatjuk őt.

9. A beszélgetés: a legideálisabb, ha a randin kiderül, egy hullámhosszon vagyunk. Legyen intellektuális, kellemes a beszélgetés, jelentéktelen részletekkel ne fárasszuk a másikat. Nézzünk híreket a randi előtt - néhány témát onnan is "lophatunk" - szerencsénk van, ha nem lesz rá szükség. És végül - de nem utolsósorban - ne beszéljünk túl sokat!

10. Álljuk a számlát -
ez a férfiakra vonatkozik. Ez nemcsak lovagias szokás, de azt is jelzi, hogy élveztük az estét. Ha annyira nem éreztük jól magunkat, a számla összegének felezését is felajánlhatjuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.