Igaz: a férfi bármikor, bárkivel...?

Szex: a pasik 97 százaléka igent mond egy idegen nőnek!

Bebizonyosodott: a férfiak sokkal hajlamosabbak elmenni idegen nőkkel, ha szexről van szó. Nem kell hosszasan győzködni efelől!

2011.10.18 10:15ma.hu

Nem kerül túl sok időbe meggyőzni egy férfit, ha szex lehetősége van a láthatáron. Úgy tűnik, egyáltalán nincs szükség meggyőzésre - csak egy dögös nőre. S mint kiderült, elsősorban a "dögös"-ön van a hangsúly!

Kutatók egy tanulmány végeztek, hogy bebizonyítsák: a férfiak képesek igent mondani a szexre bárkivel, bárhol, az eredmények pedig nem éppen korszakalkotóak.

Amikor egy gyönyörű nő közeledett a véletlenszerűen kiválasztott férfihoz, 97 százalékuk beleegyezett, hogy felmenjen vele a lakására egy italra, 83 százalékuk pedig igent mondott az azonnali szexre.

Úgy tűnik, a gondolat, hogy esetleg egy angyalbőrbe bújt gyilkossal állnak szemben, át sem futott az agyukon.

Roppant érdekes, hogy nem bíztak meg ennyire az átlagos kinézetű nőkben. Amikor egy ilyen jelent meg a színen, a férfiaknak csupán 80 százaléka egyezett bele az italba a hölgy lakásán, és csak 60 százalékuk bólintott rá az "instant szexre".

Ellenben ha a dolgot megfordították, a nőknek csupán 1 százaléka egyezett bele ugyanilyen szituációkba.

Még ha nem is meglepőek az eredmények, az azért mégis meghökkentő, hogy a férfiak rendkívül nagy százaléka bízik meg idegen nőkben, idegen helyen, csak azért, hogy szexben legyen része...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.