Hogyan lehet rávenni a nőt...?

Szexisebben is öltözhetne a csajom - de neki hogy mondjam meg?!

Kemény dió a párunk tudomására hozni, azt szeretnénk, ha kicsit szexisebben öltözködne. Hogyan tegyük anélkül, hogy megbántanánk?

2011.10.05 15:55ma.hu

A hölgyek szeretnek öltözni - ehhez nem fér kétség. Legalábbis a többség. Vannak azonban lányok, akik a kényelmet és a laza öltözködést előnyben részesítik. Nem biztos, hogy ezt a párjuk is elfogadja. Azaz, talán elsőre. Vagy akkor, ha ő is ezt a stílust kedveli.

Egy idő után azonban felmerül benne a kérdés: miért nem öltözik kicsit nőiesebben a párja? Talán nem akar neki tetszeni?

Három dolgot érdemes a fejünkbe vésni. Az első, hogy a nő nem fogja a teljes ruhatárát lecserélni. A második, hogy csak akkor fog szexisebben öltözni, ha jól is érzi úgy magát és nem feszeng ezekben a ruhákban. A harmadik pedig: ha sikerül rávenni valami újításra, mindig dicsérjük meg!

Két lehetőség áll fenn: az egyik, hogy régen, az első randik idején még döglesztően szűk farmer volt rajta és be lehetett látni a dekoltázsába, de ahogy múlnak az évek, egyre kevésbé hord szexis ruhákat. A másik, hogy a nő mindig sportosabb típus volt, de a pasi most szeretné, ha kipróbálna valami újat.

Félreértés ne essék: most is szeretjük őt, de a kinézetét szeretnénk kicsit felturbózni! A kemény dió: hogyan adjuk ezt a tudtára, hogy ne sértsük meg az érzéseit?

1. Legyünk vele tisztában, hogy őt magát nem fogjuk megváltoztatni. Ugyanaz az ember, akibe annak idején beleszerettünk. Hirtelen arra kérni, hogy változzon meg, nem fair. Ha egy sportos hölgy, nem fog azonnal magassarkúban tipegni. Azt viszont be kell látni: a férfiak nem szeretik, ha a nő, aki korábban szexisen öltözött és elbűvölte őket, a kapcsolat előrehaladtával egyre kevésbé foglalkozik a külsejével.

2. Ha azt látjuk, hogy nyitott a változtatásra, bátorítsuk. Számos oka lehet, hogy egy hölgy módosítson öltözködésén: jobban fel akarja hívni a figyelmet magára; el akar rejteni valamit, vagy kevésbé hangsúlyozni azt; bizonytalan, vagy éppenséggel túl magabiztos. Ha fél tőle, hogy szexis fehérneműket és kihívó ruhákat hordjon, nem is fogja bennük jól érezni magát - ha pedig így van, furcsán fog viselkedni.

3. Kezdjük lassan. Hozzuk a kedves tudomására, hogy nagyon izgató számunkra, és imádjuk őt szexisnek látni! Vegyünk neki valamilyen ruhadarabot, amit szeretnénk, ha felvenne - de ne menjünk túl messzire.

Ha például a hölgy egy sportos típus, ne lepjük meg testre simuló miniruhával. Egy szűk farmer és egy kivágottabb, de kissé bővebb szabású, laza felső azonban már jó ötlet lehet.

Amennyiben szereti a farmerokat, de a ruhákat kevésbé, próbálkozzunk egy térdig érő fazonú, alakra simuló ruhával. Ne akarjunk egyszerre túl sokat, fokozatosan haladjunk a változtatással.

Ha ötletekre, némi segítségre van szükség, a magazinok is jó tanácsot adhatnak, de az üzletben az eladók tippjei is jól jöhetnek.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.