Jobb is, ha ezekről nem mesélnek a hölgyek!

Más férfi is feltüzeli - még több dolog, amiről nem beszél a nő

Nyolc dolog, amit biztos eltitkol a nő - az első néggyel talán már megbarátkoztunk, ám vannak még dolgok, amiről szívünk hölgye hallgat. Mostmár gyűrjük le azt is.

2011.09.28 10:25ma.hu

Ha már túlestünk az első néhány, nem túl kellemes igazságon, következzen a második négy. Mi az, amiről nem szívesen beszél a nő, illetve, amit sosem hoz a párja tudomására?

- Nem kell a nőkre megharagudni azért, mert olykor más is eszükbe jut szex közben. Igen, jól értjük: másik férfi. A pasik szintén gondolnak az ágyban más nőkre is.

Egy felmérés szerint a nők 32 százalékban fantáziálnak másik pasiról szex közben; 65 százalékuk azonban arra gondol, akivel éppen együtt van. Csupán 3 százalékuk nyilatkozta, hogy mindig másról fantáziál...no, ott már bajok vannak...

Nem kell aggódni. Normális, ha valaki az ágyban másról is fantáziál, ez is egy módja annak, hogy plusz erotikus töltetet kapjon az együttlét, és nem jelenti azt, hogy a nő mély érzelmeket táplál egy másik pasi iránt.

Nem kell tenni semmit. Ha azonban aggodalmaskodunk és mindenképp azt akarjuk, hogy eszébe se jusson senki és semmi a szex alatt rajtunk kívül, csináljunk erősebb világítást, amelyben a szemkontaktust is könnyebb tartani.

- A nő a pasi nélkül is élvez

A hölgyek 25 százaléka a héten több alkalommal is maszturbál. 23 százalékuk néhányszor egy hónapban élvez egyedül, míg 30 százalékuk pornót is néz a pasi nélkül.

Itt sincs ok aggodalomra. A nők szívesebben maszturbálnak, ha egyébként is van részük szexben, jó szexben; az önkielégítéssel vezetik le a fokozott vágyat. Ha zavar bennünket, hogy egyedül néz pornót a hölgyemény, vessük fel a témát és csatlakozzunk hozzá! Új dolgok kipróbálására is jó alkalom. Meglehetősen kellemes vége lehet a közös filmnézésnek...

- Nem izgatjuk fel

Nos, ez már problémásabb dolog. Vannak jelei annak, ha egy nő egyre érdektelenebb az ágyban. Ezt az is megelőzheti, hogy a fizikai kontaktusok gyakoriságán is igyekszik lazítani. Szex közben kevésbé izgatott, nem mutat túlzott érdeklődést. Ijesztő, de a nők 42 százaléka nyilatkozta azt, hogy a pasija olykor "nem szimpatikus", 3 százalékukat pedig szinte lelohasztja a közeledése. Néhány ok, hogy miért:

A pasi "megfejthetetlen" az ágyban: 18%
"Nem vagyok tőle elragadtatva fizikailag": 16%
"Önző szerető": 13%
"Rossz a higiéniája": 11%
"Nem tudja fenntartani az erekciót": 9%
"Kicsi a pénisze": 7%
Egyéb problémák: 26%

Annyi bizonyos, hogy valami megváltozott az utóbbi időben. Csináljunk egy listát - tényleg! - arról, min változtattunk, mit csinálunk másképp, hogyan változhatott meg a viselkedésünk, törődünk-e eleget magunkkal. Többet iszunk? Kevesebbet látogatjuk a konditermet? Kevesebbet beszélünk? Gyorsan túl akarunk lenni az előjátékon? Valami oka biztos van, hogy a nő elfordul tőlünk...

- Azt szeretné, ha több pénzünk lenne

Véletlenül sem akarunk arra célozni, hogy szívünk hölgye egy "aranyásó". Ám egy 2007-es tanulmány szerint, azoknál a pároknál, ahol nagy hangsúlyt fektetnek az anyagiakra, szinte megszállottakká válnak, 40 százalékkal nagyobb a problémák esélye. A nő anyagiassága pedig alaposan hazavághatja a férj elégedettségét a házasságban.

Ki ne szeretne több pénzt? De a legtöbb nő azért reális tud maradni a témában. Azokon a határokon belül, amit megengedhetünk magunknak, próbáljuk élvezni az életet - és ne feledkezzünk meg a figyelmességről, kapjon a párunk olykor-olykor valami apróságot. Legalább egy szál virágot, amikor hazaérünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.