Pocakot kap, aki tudni akarja, milyen a babavárás

Videóval - Így már a pasik is megtudhatják, milyen terhesnek lenni!

Meghökkentő szimulátoron keresztül ismertetnék meg a japánok a férfiakat a terhesség örömeivel és küzdelmeivel - ők is kaphatnak nagy pocakot és rugdosást!

2011.09.26 18:55ma.hu

Különös módszerrel tenne egy kutató a Japánban tapasztalható, csökkenő születési ráta ellen. Látva, hogy egyre kevesebb baba születik, kidolgozott egy, a figyelmet a bébikre irányító tervet.

A Kanagawa intézet dolgozója kifejlesztett egy, testre rászerelhető babapocakot, amely nemcsak külsőre alakítja terhessé az embert, hanem azokat a hatásokat is érzi a pocak viselője, amelyeket a 9 hónap során tapasztal egy terhes nő.

A terhesség szimulátort férfiak is kipróbálhatják - sőt, elsősorban nekik javasolt, hogy átérezzék, min megy keresztül a várandós nő.

Érezni fogják a nagy pocakot, a test változását, a baba rugdosását, mozgását a méhben. Tekintse meg a felrakható babapocakról készült videót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.