Milyen táskája legyen az iskolásnak?

Szemet gyönyörködtető képek: Szinte kár beléjük az étel...

Még pár nap, és kezdődik az iskola. A gyermek felszerelése már többé-kevésbé megvan, de lehet, hogy nincs még mibe bepakolni? Néhány ötlettel segítünk.

Gyönyörű és praktikus táskák az iskolába! képgaléria

2011.08.26 14:40ma.hu
Képekért KATT ide! - Fotó: goodhousekeeping.com

Hamarosan indulnak a gyerekek az iskolába, és a tanszereken, a füzeteken-könyveken, ruhákon kívül egy strapabíró táskára is szükségük van, ami társuk lesz egész évben - sőt, ha lehet még a következőben is.

De milyen táska kell, amelybe még az uzsonna is elfér?A választék nagy, érdemes a szépsége mellett a praktikusságára is figyelni.

Legyen megfelelő mennyiségű zsebe, rekesze, hogy mindent elkülönítve tudjunk bepakolni és lehetőleg ne kelljen sokat bajlódni a dolgok megtalálásával.

Vehetünk nagyobb táskát, amibe minden elfér, de külön kicsit is az ételnek, uzsonnának. A harapnivalót csomagoljuk be vagy dobozoljuk megfelelően, hogy ne tegyen kárt a táskában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.