Miért keresi rajtam a dolgait? Miért nem szexel?

Drágám, hol is az a vibrátor? - Plusz 7 dolog, amit a nők megkérdőjeleznek

Még mindig nincs vége a listának. Ahogyan a férfiakat a nők bizonyos szokásai, a hölgyeket a pasik egyes dolgai zavarják, vagy éppen ejtik gondolkodóba. Már szó volt a leggyakoribbakról, de lássuk, mi van még a tarsolyukban.

2011.08.24 19:00ma.hu

Nem vagyunk egyformák - ami a nőknek természetes lehet, az a férfinak érthetetlen, és fordítva. Másként működik a férfi és a női agy, ez nem újdonság, vannak azonban dolgok, amelyek akkor sem férnek a fejünkbe, ha ezt tudjuk.

A nőt például gondolkodóba ejti, hogy:


- Biztos, hogy tetszik a párjuknak, ha egy szexuális segédeszköz is előkerül az ágyban?

A válasz egy határozott igen. Ráadásul a segédeszközök bevetése azt jelzi, hogy a nőt épp annyira lázba hozza a szex, mint őt, és nem idegenkedik az újdonságok kipróbálásától. Arra azonban nem árt figyelni, hogy a segédeszköz ne nyomjon túl sokat a latban, például az izgatás során ne csak arra hagyatkozzunk - az egészséges arányú kombináció a nyerő!

- A férfi nem ellenzi, ha párjának sok barátnője van, csak nem érti.

A pasiknak ugyanis legtöbb esetben 1-2 megbízható, jó barátjuk van, a többi csak haver. A pasik ugyanakkor gyanakodni is szoktak: mit beszélnek ki a lányok a barátnőikkel? Talán a szextitkaik sem titkok már?

- Gondol másra a párja szex közben?

Lehetséges. Nem kizárt. Ám ezt nem tragédiának kell felfogni magunkra, vagy a kapcsolatra nézve! A fantáziába nem láthatunk bele, nem is kerülhetjük ki és nem is vonhatjuk ellenőrzés alá. És valljuk be: a nőknek is vannak fantáziái. Nem kell emiatt aggodalmaskodni!

- Nem veszi észre a hajam, a ruhám, a parfümöm...

A hölgyeket igen régóta bosszantja, hogy a legtöbb esetben párjuk nem veszi észre, ha valamivel "beújítottak". Az új frizurát, ruhát, a legújabb parfümöt. Rövid, de velős magyarázatnak tűnik, hogy azért, mert elsődlegesen mindig a szexi test kerül a figyelmük középpontjába...

- Miért nem kedveli a túl sok illatot, krémet, szépségápolási terméket?

Bizonyos, jóleső illatok felkeltik a férfi figyelmét, ám ha egy nő állandóan fahéjillatú vagy irritáló mértékben illatozik, az zavaró lehet. A krémek iránt pedig valóban nem vonzódnak.

- Miért tűnik úgy, mintha a férjem sosem akarna szexelni? Tudom, hogy nincs más testi kapcsolata. Talán érzelmi van...?

Számos oka lehet, ha a párunk nem akar szexelni. Lehet, hogy csak egy azon pasik közül, akiknek nem túl nagy a libidója. Lehet, hogy a munkahelye, a stressz öli meg a vágyát. Lehet, hogy saját külseje nyomasztja, vagy már nem biztos a kapcsolat működőképességében.

Talán valamilyen egészségügyi problémája van, vagy erekciós zavarral küzd, de erről fél beszélni. De persze az sem kizárt, hogy valakihez elkezdett érzelmileg közelebb kerülni. Csak egy őszinte beszélgetés derítheti ki az okokat!

- Miért kérdi meg, hová tettem a dolgait, amikor hozzájuk sem nyúltam?

Ez amolyan rutin kérdés, és a nők is ugyanígy vannak vele. Lehet, még körül se néztek alaposan, de már elhangzik a vádló kérdés: hová tetted a kulcsomat, szemüvegemet, telefonomat..?

A béke érdekében valóban érdemesebb, ha előbb meggyőződünk róla, hogy nem mi magunk raktuk-e kevésbé látható helyre! Sok esetben viszont csak arról van szó, jobban esik, ha a másik kezd el keresgélni....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.