Ne feledkezzen el róla!

A rejtélyes G-pont - az edzés segíthet!

A pszichológiai indokok mellett sok nő "hozzászokik" a csikló izgatásával elért orgazmushoz. Sokan ezt nagyon szépnek találják, és nem gondolnak arra, hogy a G-pont hiánya okozza a vaginális csúcspont elmaradását.

2008.04.07 12:44ideal.hu

(A G-pont egyébként a férfiak prosztatájának megfelelő női szerv, és egy érzékeny területet jelöl a nő hüvelyében.) Akik nem találják ezt a pontot, gyakran elbizonytalanodnak, és párjuktól várják a megoldást. Pedig a G-pont fejlettsége, érzékenysége függ az izomzattól.

No meg attól, hogy egy nő mennyire tudja uralni, irányítani nemi szerveit, mennyire van tudatában hüvelyi képességeinek. Ugyanis legtöbbjük bensőjük alakjáról, felépítéséről tájékozatlan.

A pénisz határozottan körvonalazódik, meg lehet fogni, simogatni, bekrémezni – vagyis sokféle praktika bevethető a csúcspont elérése érdekében. Ám hogyan gyakoroljon valaki azzal, amit nem is lát?

Ősi edzések titka

A brazíliai őserdőkben a Cainganges törzs asszonyai nem ismerik az anorgazmia problémáját. Éppen ellenkezőleg. El sem tudják képzelni, hogy valaki nem jut el a csúcspontra. Számukra az orgazmus magától értetődő, ahogy az is, hogy maguk felelősek érzéseikért. A szeretkezést úgy tanulják, mint az európai lányok a zongorázást. Kiskoruktól kezdve magabiztosak az ágyban, és nőiségüket amolyan szexuális szakértőként fejlesztik. A kismedence izomzatának fejlesztése mindenkinek fontos – még azoknak is, akik szexuális életükkel elégedettek.

Szüléskor nagy hasznát vehetjük, ha ismerjük a megfeszítés-ellazítás technikáját, illetve az ilyenkor kitáguló hüvelyt újra könnyen formába hozhatjuk. A legtöbb először szülőt, ha orvosa arra kéri, nyomjon, nem tesz mást, mint megemeli alsótestét.

A terhestornáról ez a fajta edzés kimarad. Pedig belső szerveink fiatalosak maradhatnak – és ebben akár a patikában kapható hüvelysúlykészletek is segítségünkre lehetnek. A szettben méretben és tömegben különböző golyók vannak, amelyek fejlesztik a vaginális izmok záróképességét. Ezért ez az eszköz nemcsak szexuális életünkre hat üdítően, de az időskori vizeletcsepegés megelőzésében is segít.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.