Füttykoncertet kapott

Amy Winehouse be volt állva Szerbiában is

Kifütyülték európai koncertkörútjának első állomásán Belgrádban Amy Winehouse énekesnőt. Lemondta a turnéját.

2011.06.19 19:23MTI

A szerb sajtó a botrányos és a katasztrofális jelzőkkel illette a rovott múltú énekesnő szombat esti fellépését, amelyre 20 ezres hallgatóság volt kíváncsi a szerb fővárosban.

Amy Winehouse egy órás késéssel lépett színpadra, majd nagy nehezen "átmotyogta" magát számain. Többször kiment a koncertről, ilyenkor a zenekar játszott helyette.

A hallgatóság nem tűrte jól az énekesnő szeszélyes viselkedését, kifütyülte és kipfujolta őt.

A botrányt követően az énekesnő képviselője bejelentette, Winehouse lemondta hétfői isztambuli és szerdai athéni koncertjét.

"Úgy érzi, ez a helyes" - fogalmazott tömören a szóvivő, hozzáfűzve hogy az énekesnő hazatér Angliába, mert egyetértett menedzsereivel abban, hogy nem tudja legjobb formáját nyújtani.

Winehouse nemrég egy hetet töltött el Londonban elterelésen, azaz drogfüggőséget gyógyító kezelésen. A többszörös Grammy-díjas énekesnőről az utóbbi években csak kábítószer-függősége és kihágásai miatt lehetett hallani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.