Kóka pártprogramjában látja az ország jövőjét

Ha a liberálisok nem lehetnek benne a reformokban, akkor Magyarországnak lőttek

Kóka János továbbra is az 1 százalékos törpepárt programjának teljesülésében látja az ország jövőjét. Az SZDSZ vitatott legitimitású elnöke a köztévé reggeli műsorában úgy fogalmazott: "Ha a liberálisok nem lehetnek benn a reformokban, akkor Magyarországnak lőttek."

2008.03.27 09:36hírTV

A köztelevízió műsorában Kóka János nem szívesen beszélt az elnökválasztási csalásról. Noha még mindig tisztázatlan a szabolcsi álküldött ügye, a pártelnök szerint nem ez a fontos, hanem az, hogy teljesüljenek a reformok.

John elfogultnak tartja a Jüttner-jelentést

Elfogultnak tartja John Emese a Kóka János bizalmasa, Jüttner Csaba által végzett belső vizsgálat jelentését az elnökválasztási csalásról. Az SZDSZ-es ügyvivői tagságát múlt héten felfüggesztő politikus szerint a párt belső vizsgálata gyanúsításokon alapszik. John Emese úgy véli, csak tagrevízió és teljes tisztújítás teremthet tiszta helyzetet a liberális pártban. Szerinte a tisztújítás kikényszerítésében az is segített, hogy múlt héten három társával együtt felfüggesztette munkáját a párt operatív testületében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.