Rombadőlt álmok

Gyurcsányt és Bajnait is beidézhetik a sukorói kaszinóügy miatt

A Magyar Nemzet azt állítja, hogy Gyurcsány Ferenc korábbi, és Bajnai Gordon jelenlegi miniszterelnököt heteken belül beidézheti tanúként a Központi Nyomozó Főügyészség a sukorói kaszinóügy kapcsán.

2010.02.11 08:21Magyar Nemzet

Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség főügyésze a napilappal közölte, hogy várhatóan áprilisra készül el a Velencei-tó partján fekvő, Sukoróhoz tartozó mintegy hetven hektáros állami terület értékbecslése, s a hónap végén akár már újabb fázisába léphet a nyomozás.

A főügyész tájékoztatása szerint az ügyben már zajlanak a tanúkihallgatások, amelyek során nem csak a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. dolgozóit és döntéshozóit hallgatják meg, hanem azokat a politikusokat és beosztottaikat is beidézik, akik közvetlenül részt vettek az ügyben.

A napilap csütörtöki száma ismerteti, hogy a MNV Zrt. e tóparti területet cserélte el Joav Blum pilisi és albertirsai gyümölcsöseire. Joav Blum a Velencei-tó partjára gigantikus kaszinóvárost megálmodó befektetőket képviselte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.