Reagálások a miniszterelnök beszédére - Fidesz, KD

Navracsics: Gyurcsány a Fidesz programjából vett át részleteket országértékelő beszédében

Navracsics Tibor szerint Gyurcsány Ferenc a Fidesz programjából vett át részleteket országértékelő beszédében; Semjén Zsolt azt emelte ki, hogy a miniszterelnök által eddig meghirdetett programok sosem teljesültek, míg Dávid Ibolya üdvözölte az állampolgárok tulajdonhoz juttatását, de hiányolta a program részleteit.

2008.02.18 14:36MTI

A Fidesz és a KDNP frakcióvezetője, illetve az MDF elnöke

Navracsics Tibor (Fidesz) szerint a kormányfő átvette a Fidesz programját, kicsit rontott rajta, és azt adta elő.

Semjén Zsolt (KDNP) úgy vélte, semmi közjogi alapja nincs annak, amit

Az MDF-es Dávid Ibolya üdvözölte ugyan, hogy a miniszterelnök meghirdette az állami vállalatok tulajdonából történő részesedés lehetőségét, de - mint mondta - nem beszélt arról, hogy mekkora bevételre számít ebből, és mit kezdene vele, valamint milyen vállalatokat érintene ez az intézkedés.

Gyurcsány Ferenc országértékelő beszédére reagált hétfői napirend előtti felszólalásával.Gyurcsány Ferenc mondott, mert a miniszterelnök által eddig meghirdetett programokból sem teljesült semmi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.