Száz Vona Gábor áll majd a helyükre - ha kell

Ízlésterror jött létre: a Jobbik feljelentést tesz és Alkotmány-bírósághoz fordul

A Sajóbábonyban történtek óta a kormányzat újabb fokozatba kapcsolt; a Jobbik és a Gárda folyamatosan növekvő népszerűsége megrémítette őket. Elképesztő antidemokratikus ámokfutásnak lehetünk tanúi.

2009.11.25 07:22OS

A Jobbik választ vár az országos rendőrfőkapitánytól a vasárnapi események kapcsán: a megállapodást korábban jegyzőkönyvben rögzítette a két fél a rendezvény vonatkozásában. Ezt nem mi, hanem a rendőrség rúgta fel, akiknek a négyes számot ajánljuk a figyelmükbe. Arra kérjük őket, mivel négy hónap van csak hátra ebből a ciklusból, hogy ne legyen egy négy százalékos, antidemokratikus kormány bábja. Utána egy újabb négy éves ciklus jön, amely során a Jobbik a legszigorúbb módon fogja megtorolni a jogtalanságokat.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szükségesnek tartja a parlamenti ellenzék részéről is, hogy fogalmazza meg véleményét az eseményekkel kapcsolatban. Amennyiben a kormány egyértelműen antidemokratikus módon támadná a Fidesz szimpatizánsait, mert azok narancssárga mellényt viselnek a Fidesz rendezvényein, a Jobbik és én is félretenném a pártpolitikai ellentéteinket, és kiállnék a fideszesek mellett, igyekeznék megvédeni őket a hatalmi túlkapásoktól. Orbán Viktornak ebben a helyzetben a hallgatás cinkos beleegyezést jelent. Nem arra kérem, hogy értsen egyet velünk, csupán arra, hogy legyen keresztény, magyar ember, és álljon az igazság és az üldözött oldalára.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz rémhírterjesztés és uszítás miatt, mivel Sajóbábonyban a cigányok elmondták, hogy őket felheccelték. Valakik megrendezték a balhét, amelyben a Jobbik és a Gárda ártatlan volt, most mégis rajtuk csattan az ostor. A Jobbik az Alkotmánybírósághoz fordul az egyenruha viselését tiltó miniszteri rendelet kapcsán. Ha azt a logikát továbbvisszük, hogy magyar ember nem viselhet fehér inget és fekete mellényt – ami a népviselete –, akkor meg kell szüntetni Magyarországon a kipa vagy a cigánykalap viselését, mert esetleg egyesesekben az kelt félelmet. Az összes nagykövetségnek levelet fogunk írni, hogy tájékoztassák a hazánkba érkező honfitársaikat arról, hogy Magyarországon ízlésterror jött létre, és lehet, hogy viseletük miatt rendőrségi eljárás vár rájuk.

Emellett polgári engedetlenségre is szükség lehet. Vagyis arra kérünk mindenkit, hogy ahol és amikor teheti, viseljen fehér inget és fekete mellényt. Azt is tudjuk, hogy az alattomos cél a Jobbik 2010-es választásokon való indulásának a megakadályozása. De üzenjük, hogy nem félünk, mert az igazságért harcolunk. Ha Kiss Róbert főkapitányt vagy engem börtönbe zárnak koholt vádakkal, akkor száz Kiss Róbert és száz Vona Gábor áll majd a helyünkre.

Vona Gábor,
a Jobbik elnöke

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.