296,61 millió forint különbözetet kell fizetni

Közzétette az MNV a "sukorói" szerződést

Közzétette a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a Sukoró és az Albertirsa-Pilis területeken lévő ingatlanok cseréjéről szóló, 2008. július 30-án aláírt csereszerződést.

2009.10.27 12:07MTI

A közzétételt az adatvédelmi ombudsman állásfoglalása alapján több közadatigénylő kérésére tette nyilvánossá az MNV - olvasható a vagyonkezelő kedden kiadott közleményében.

Az MNV Zrt. honlapján olvasható szerződés szerint az ingatlanokat a Perfekting Kft. értékelte fel, aminek alapján 20 darab, 70 hektár 1.084 négyzetméter sukorói ingatlan értéke 1,084 milliárd forint, a három darab, összesen 182 hektár 8.953 négyzetméter albertirsa-pilisi ingatlanok felbecsült értéke pedig 787,4 millió forint. Ennek alapján a cserére szerződött Joav Blumnak a szerződés szerint - 296,61 millió forint különbözetet kellett megfizetnie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.