Ezer főt várnak a holnapi rendezvényre

Holnap Becsület Nap - Ismét a Hősök terén

A Vér és Becsület Kulturális Egyesület korábbi elnöke, Domokos Endre János jelentette be a Becsület Napja nevű rendezvényt a BRFK-n - tudta meg a Népszava.

2008.02.08 08:10Népszava

Mint emlékezetes, a Becsület Napján tavaly – szintén a Hősök terén – főként bőrfejűek jelentek meg katonai egyenruhára emlékeztető öltözetben - írja a lap. Közöttük többtucatnyian külföldi újfasiszta szervezetet képviseltek. A Hősök terére tervezett idei demonstrációra – amelyet szombat délután kettőtől ötig tartanának – a bejelentő magánszemély 1000 főt vár – mondta a Népszavának a BRFK sajtóosztályának vezetője.

Tafferner Éva hozzátette, a rendőrség a bejelentést jóváhagyta, mivel a gyülekezési törvényben előírt egyetlen szabályt sem sérti. A rendezvény a szovjet gyűrűből 1945. február 11-én kitörni próbáló német és magyar csapatokról emlé­kezik meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.